Kedves Sehmet! A kérdésedre válaszolva ahogyan Te nem találsz érdemi, adekvát információt a Delta céljaival elképzeléseivel kapcsolatban, úgy nekem sincsenek ilyen információim. A DELTA részvények jelen pillanatban a vérspeka kategória egyik csúcsát képviselik. Korábban voltak vezetői nyilatkozatok itt-ott internetes gazdasági felületeken, de sajnos ezen vezetők egy része már távozott, innentől kezdve ezek az ígéretek nem számonkérhetőek. Nincs a cégnek jelen pillanatban MNB által jóváhagyott bef.tájékoztatója. Erre most 9 nap halasztást kaptak hogy benyújtsák (ne adja Isten - elkészítsék) . Alapvető információkat is csepegtetve néha-néha harmadkézből vagy internetes felületekről tudunk meg. Ennek is oka hogy normális kisbefektető messze elkerüli a céget. Ennek ellenére ahogyan Te úgy Én is valamilyen rejtélyes oknál fogva még itt töltjük az időnket. Vannak elképzeléseink, ötleteink mi kerülhet, érkezhet ide. Az egész Szekta fórum ezen ötletekről, néha-néha lázálmokról szól. Lassan pszichológiai tanulmányt lehet írni a néha-néha megjelenő Önjelölt messiásokról is, bennfenntes titokgazdákról, amikről folyton kiderül hogy nem működnek, nem igazak. Szóval megtisztelő felkérésednek eleget téve azt tudom mondani hogy kalandvágyók, életművészek, spekulánsok Number 1 papírja lettünk. Fel kell tenni a kérdést mindenkinek, hogy MIÉRT VAGYOK MÉG ITT? Ha megnyugtató a válasz akkor folytatni kell a játékot, ha bizonytalan vagy akkor gyorsan el kell hagyni a placcot mert ha pusztán a tényekre és hivatalos információkra kell építeni a döntést akkor ez ÜBERGÁZ!! Túl a racionális közgazdasági szinteken vagy egy spirituális szint, ami a hatodik érzék irányába mozgatja a döntéseket. Ha képes vagy elfogadni ezen spirituális jeleket és kitartasz a megérzéseid mellett akkor tiéd az ajándék. remélem segítettem!! Szép Napot!!
Nem tudom -
sajnos - ezekre a választ, de az előbb kérdeztem meg DocJericho76-tól,
talán kapunk rá olyan választ, ami egy kis útmutatást jelent a papppeeerral
kapcsolatos jövőbeni hozzáállásunkban. Én egyelőre kivárok, mert - szerintem, de ez csak megérzés - lesz egy speka-kör, ugyanis túl sok van 100-körüli vásárláson valaki(k)nél.
Hálásan megköszönném, ha képbe helyeznél, hogy mi a Delta - tényekkel alátámasztott - jövőképe, és az újabb részvények kibocsátásával befolyó pénzeket milyen célra fordítja a Delta, mert ez valóban meghatározhatja a jövőbeni értékét, és ezzel az árfolyamát is. Ugye ezek elég óvatosak és lényegre-törő kérdések, amiknek elméletileg publikusnak kellene lennie, de nem találom sehol. Előre is köszönöm!
Sehmi, szvsz most kell adnia annak aki azt hiszi, hogy a részvények erkezesevel akár lefelé megindul az arfolyam a db számhoz igazodva egyensúlyba a kapival. 🙂 De egyébként nyilván így is lehetne ezért én várok egy Erőss dolgot mellé ami felhuzza a jatekot. Mert önmagában hogy jön az nem nagy buli. Sőt. Na most "mit csinal jogtanacsos úr"? Marad vagy ugrik? 🙂 Üdvözöllek egyébként!
Látom, az OTP egy hitelkeretet is biztosít, meg jönnek az új részvények, amelyek hígítják a régieket, de érdeklődtem, és senki nem tudja, hogy mire költik az új részvényekért kapott ellenértéket, fejlesztésre vagy lyukak tömködésére, stb., de úgy örülnek neki egyesek, mintha százmilliárdos megrendelést kapott volna a cég. De úgy látszik, a tőzsdei szereplők óvatosak.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.