Jó reggelt! Csak azzal közöltem, aki azt írta, hogy vigyázzak, mert a végén nem jut csirke far‑hátra. De ezek szerint Te is kíváncsi voltál rá, mert elolvastad. :-D Te mit tettél volna ilyen, publikus és cinikus lesajnálás esetén. Nem tagadom, szándékosan és talán egy kicsit cinikusan - abban a stílusban, ahogyan az azt feltételező írta - válaszoltam. De nem nagyon értette. Remélem, Te érted. :)
Jó reggelt! Én nem nyuggereztelek le egyszer sem. Talán beszélj azokhoz ez ügyben, akik így tettek. Én nem sárgulok Tőled, nem érdekel az anyagi helyzeted, soha nem is érdekelt, Te akartad azt mindig kényszeresen közölni mindenkivel. 😁😁
Nekem is van Opusom, és jelenleg bukóban vagyok vele. De az stratégiai befektetés nálam, mert nagyjából "sejtem" a végét, ami nem most lesz. A Deltan még nem buktam, mert sávozva csináltam a spekaköröket. Ebben én is dilettáns vagyok. Miért kerültek törlésre a törölt hozzászólások? Kellemes vasárnapot Mindenkinek!
Ez most felbeszélés? Kezdem elveszteni a fonalat...
Törölt felhasználó2020. 09. 12. 23:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
Leírhatsz bármit tőlem, de mi az értelme? Ha én ezt gondolom egy papírról a tájára sem megyek. Pláne nem fecsérelem az időmet arra, hogy egy fórumon irkáljak róla.😱🙄
Azt hiszik hogy ettől esni fog?Szánalom a köbön!Klónok klónjának a klónjai😂😂hihetetlen,hogy kitiltják az egyiket egyből regisztrál egy màsikkal,és ők osszák itt az észt..
Törölt felhasználó2020. 09. 12. 22:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tudnám minek jöttök vissza a századik klón nickel is Deltát ekézni. Marha egyszerű a képlet, nem veszel és punktum. Nincs min aggódni.
Nehéz a felfogásod. Attól nem kezdi venni a bef alap, hogy belekerül a kosárba. Kapish? Kérdésed azon a feltételezésen alapul, hogy a kosárba kerülés garantálja, hogy az alapok elkezdik vásárolni. Ez viszont nem igaz, tehát nincs miről beszélni. Facsarhatod bárhogy, nincs kötelező kvóta a magyar alapoknál.
Amatőr vagy te. Opust ki veszi? Pedig jó ideje a BUX kosárban van, mégsem tolonganak az alapok, hogy kitépjék a könyvet. 4ig-be hány alap vásárolta be magát és mennyivel? Sorolhatnám még. Csak az arcod nagy, ismeret nem sok.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.