Én frusztrált?? Nem ismersz te engem :D A profitra meg majd visszatérünk ha itt lesz az ideje! Csőd alatt is itt voltam,hányszor és hányszor olvastam ilyen kommenteket,aztán beégtek és tiplit vertek. A te és hozzád hasonló nikkeknek is ez lesz a sorsa. Nem véletlen regisztráltál új nikkel amikor állítólag régi motoros vagy. Nekem ne...
tudod plútóka amikor még csak olyan hozzászólásokat töröltél, mint csőd, kivezetés, portfoliomodi szidalmazók - az rendben volt. de amikor csak szimplán neked nem tetsző, de messze nem trollkodó bejegyzést törölsz, azzal csak azt bizonyítod, hogy alkalmatlan vagy moderátori feladatra.
Az alábbi egy felszólítás a szabad véleménynyilvánítás abbahagyására, és mivel a moderátortól jött, sokkal hangsúlyosabb, mintha csak egy mezei fórumozó írta volna, ezért szerintem már akár quasi fenyegetésnek is minősülhet: "Sok lett mostanában itt a jós :D Ezeket a 40 lesz,meg réstöltés,meg világvége szövegeket hanyagoljuk a fórumon" Most akkor döntsd el, hogy - 5 % lesz vagy +10 a vége! Örültem, hogy itt voltál és figyelemmel kíséred ezt a fórumot is! Itt bátran leírhatod a véleményedet, és még a stílusodat is hozzád értjük, ezért elnézzük! :)
nyugi, ők is érzik már, hogy várakozásból nem lesz profit a számlán. topikgazda is azért ilyen frusztrált :) mondjuk az szép, hogy tartják egymásban a lelket rendesen, mindig van egy újabb dátum, amikor várnak valamit. Rkgy.-t is hogy várták, aztán ott se tett le acég az asztalra semmit, most meg csodálkoznak, hogy 100 helyett 83.
Fenyegetés?? Akadjál már le rólam! Sztárnyuggerek sem a régiek már,+10 helyett -5%?? Lesz ez még sokkal jobb is,de te abban nem leszel benne mert eldobod majd 10 % nyerőnél :DDDD Szép napot a lufis csapatnak!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.