Nincs ebben semmi meglepő, ez egyrészt a részvény "mozgásából", másrészt a nemzetközi tőzsdei mozgásból következett. De itt szerintem nem áll meg. Nem hiszem, hogy 50-ig lemegy, és én 80 alatt már vevő leszek.
Attol fugg milyen pesszimistak lesznek a piacok s meddig. Ha nagyon akkor alacsonyabbrol felrantani nekik nagyobb uzlet 40-110 tobb mint 70-110. Ok fekeznek az eladassal kicsik kozben panikolva dobjak azokat felszivjak es johet a felhuzas.
Megertem arra hasznaltak titeket hogy amikor picit felfele megy akkor az ujraebredo optimizmusotok fenntartsa a remenyt de ok mar 100 korul is koszonik nagyon jol vannak.
THX! Ha lenne közgyűlés egy-két kellemetlen kérdésre biztos számíthatnának tőlem és még néhány társunktól, akik bizalma töretlen volt sok éven át. A pénzt még csak le is szarnám, de az, hogy a bizalmammal visszaélnek? Na azt már nem! Nekem azt nem forintban mérik! (Bár tudom, hogy ezek fillérben számolnak! :) )
Hogyne lenne már köze hozzá. Mindenki így számol. A kapitalizáció 10x-es értéke lehet az elért nyereségnek. A cégérték legmeghatározóbb elene a nyereségesseg, a részvényeseket mi más érdekelne? A többivel maximálisan egyetértek.
Egyesek mindig azt mondjak erre a rv-re nem ervenyesek a szabalyok de usákok fed paraja nyomott le mindent 3,5% minuszban odaat wti meg -8%. Ki tudja meg hol a vege ahogy no a fear ugy esik minden mint a ko.
Nézzétek vissza, én pár napja jósoltam, hogy közelebb lesz a 95-höz, mint a 100-hoz, amiért "megróttak" egyesek, de a részvény túl is teljesítette ezt a célárat. De no problem, nemsokára indul a következő kör. 90 alatt, 70-80 között már én elkezdem venni.
Ne várjatok most semmi jót ettől a papírtól,az éven gyűjtögetni kell!!! Nem lesz már itt semmi nagy durranás,esetleg lefele de az jó mert lehet hígítani. Majd 2021 második felébe addig minden papír itt fog mozogni. Ilyen a Magyar tőzsde meg lehetett már szokni,a papírok a BÉT most mindegyik nagyon drága! Jön a második hullám,jön megint a felező csak figyeljetek,ott kell megvenni. Sokan meggazdagodtak ebből a vírusból. Volt papír ami2,5X öt ,kell ettől jobb az éven?
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.