Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A certisek ma szopóágra lesznek téve, rés lefelé, a kiütött certi elszámolóára vagy 200 Ft-tal lejjebb lesz a normál 750-es kiütésnél. Pechemre én is vettem 200db-ot pénteken a nap végén :(
köszi, igazából a felhős chartra gondoltam volna (vagy azt nem szoktál magasabb TF-re?) hogy az mennyiben támogatja a további esést ill. milyen célzónát jelöl ki jelen állás szerint
de természetesen ezt is köszönöm! ;)
A vola az maradt. Rég láttam ilyen idióta rángatózós hétvége utáni nyitást. -0.2% és -0.5% között rángatnak mindent. Most épp -0.49% az s&p a péntek 22:15-ös záróhoz képest, ami úgy 0.2%-al volt lejjebb a 22:00-ás részvény záróárhoz képest.
A forex piac este 11-kor nyit. Akkor van a fordulópont. Pontosabban New York-i idő szerint délután 5-kor (van 2x három hét amikor kicsit eltolódik az idő átállítás miatt). Persze brókercége válogatja mikor nyitnak. A legtöbben este 11-kor, de pl. az Interactive Brokers 11:15-kor. Igaz ők mindig zárva vannak este 11-től 15 percre.
Én nem hiszem, hogy ennek olyan nagy hatása lenne, persze a fene tudja majd kiderül. Putyin már eljátszotta ez párszor és amúgy is csak az otthoni határ mellett állomásozó csapatokat vonta vissza. Ez nem jelent azonnali békét.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?