Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
passz, őszintén szólva nem tudom.
tegnap nem is figyeltem a daxot, eurusd-ben vagyok érdekelt, szóval még csak azt se tudom megmondani, láttam e tegnap leszúrást, vagy sem.
Nem vagyok jövőbelátó,így nem tudhatom,hogy 8900-9030 as támasz megforditja-e a kialakult short trendet :)
Jelenleg nincs longirányú trendfordulós jel.
Ha majd elszöszmötöl és naposon megtámaszkodik ott akkor lehet longirány.
Hetesen nézve viszont simán törheti a 8900-at.
A napos túladottsági szintje amiben reménykedhetnek még a longosok,de ha sp500-nál az utoló long menet 80 környékére csak korrekció volt,akkor már abba se.
SP nyitáskor megpróbálhatja betölteni nyitó rést, biztos sokan megveszik mélyen nyitást, és az visszahúzhatja DAX-ot. Reggel még 9200-250-ig gondoltam, de mostmár talán csak 9180-ig.
a zöld vonal az érdekes, az nem tegnaptól van, azért vártam 9120ig a fordulót, de ha az aleszúrás átfesti, akkor lehet, hogy nem merek mostan bevállalni mégsem longot, mert a kisebb idősíkú trendcsatorna dönti a messzebbről jövő világos zöldet. (Egyelőre demo longom van 9125ről) link
ja, és aggaszta múgy a flat lehetősége is! Na ezt majd Nellával, Forcával elemzem, de most meló van!
csak annyi derült ki, hogy az L&S-nél van, de máshol nincs...
az L&S komoly adatszolgáltatónak számít, tehát ha nem vették ki a leszúrást ma sem a chartból, akkor ott valóban történt valami... érdemes lehet figyelni ezt a 9011.50-es szintet:
A 8900 és a 9030 is már minden idősíkon egyértelmű trendforduló. Ráadásul minél többször éri el a 8900-at, annál kisebb a valószínűsége, h forduljon. Most kéne furdulnia ahhoz, h még long lehessen. Sztem ez az utolsó pillanat, most kell longot bővíteni. És amikor már az utolsó pillanat után az utolsó remény is elesett, akkor fog fordulni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?