Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A prompt tegnap 17.30kor 9082n zárt, legalacsonyabb értéke tegnap 9078 pont volt. Jelenleg 9037en áll, ha itt nyit, akkor réssel le nyit, ha addig felmászik 9080 környékére, akkor viszont nem lesz rés...
ez úgy tűnik, mindent át tud vinni. Ma eshet még egész estig szerintem (stop részemről 9070 lesz, addig várok max visszanézést), de este kiszállást megfontolom, FED jegyzőkönyv lesz, és ennyi esés után kis pattanás lehet, jöhet a cikk-cakk másik fele egy napra majd.
Szép jó reggelt mindenkinek.
A tegnapi vérengzés kicsit megtörik a ma reggel nyitásban,érdemes lehet a felpattanásokat shortbelépésre használni,egészséges stoppokkal természetesen. Jó kereskedést !
Ránéztemn a chartokra, azt hiszem az erste dax tl55-e is kampec lesz ma.
Hogy ezek mennyire érzik ezt (!!!): A legutóbbi Tl-ek a 10ezertől lefelé tartó úton estek ki. Nap nap után követték egymást. Legutóbb aug 7 én. ...aztán kiülték a fel etap-ot anélkül, hogy egyetlen tl-t kinyomtak volna (ők abból élnek, -egyfelől- hogy te minnél több pénzzel fogadsz ugyanarra az irányra és darabszámra) Majd megindult lefele abuli, és szept 25(!) körül jött a hír, hogy lesz új TL, ami 29-én piacra is állt. (Szuper, most már aból is lehet kaszálni, hogy kiüttetjük. Jól megy ez nekik)
...Na, alig várom, hogy a kiütött certik helyére mikor nyom az erste megiint újat. Jó lesz figyelni ezt is! :-)
Igen, jó lenne látni, mennyi kötés volt azon az áron. Lehet, hogy csak 1. Gondolom CFD-n az összes long stopot kiütötték volna.
Úgy emlékszem régebben CFD-n is volt ilyen megmagyarázhatatlan beszakadás, azt már nem tudom, milyen terméken, aminek az árfolyamát meg is csinálta később.
Ha jól emlékszem, akkor 22:15-ig megy az Xdax utánkereskedési szakasza, tehát a bennfentes(ek) 2 perccel a könyvzárás előtt vitték be a tételt... nagyon hasonlít Shortos Gyurci bá' 2008-as OTP mókájához. :)
Vélhetően kiszivárgott a brutálszar német adat és valakik óriási méretű határidős shortot vettek fel rá amit a többi robot néhány tized mp alatt vissza is húzott... csak hát a nyoma bent maradt az L&S rendszerében.
Az order book jó ötlet, meg kicsit utánanézek a neten is.
Mi volt szerinted? Zárásban beszakadt a DAX, amit még az Eurex is eltüntetett? Jó lenne megnézni az Order Bookot. 15 perces késleltetésű, ezért reggel nem tudtam. link Ha valakinek van éles előfizetése, talán látja. Mondjuk ez a kozmetikázás nagyon kínos lenne. Volt már ilyen beszakadás az Eurexen, aminek az árait később hivatalosan is megerősítették. Az meg a CFD-ken nem látszódott.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?