Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
irányra tök érdekes, sávszélesség nem zavar, időtáv jó lenne, de megértettem, amit írtál.
az SP-re számozásodhoz hasonlót többet is láttam elliot blogokon, abban nagy az egyetértés. DAX 800 pontos esésével viszont más is tanácstalan, ahogy látom, mert már kb 7. hullám lehet..
ezt téged miért zavar? nem azért teszem fel, hogy utána villogjak, hogy milyen ügyes vagyok, hogy egy 30 pontos zónába beletaláltam...
1, mellesleg, ha tudnád miért ekkora egy zóna, akkor befognád...
2, én sem szólok, be, hogy milyen ügyesen be tudod tenni a fibos rajzaidat, mikor éppen ott jár az árfolyam...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?