tőlem megvette az árjegyző, így szerintem el is adhattam. De ha neked jobb úgy, akkor zártam, asszem ez elég lényegtelen amúgy :)
szerintem mostani fibón a DAX egyedül ma délelőtt már nem fog menni (azért longot nem vennék).
Ázsia vegyes, Hongkong épp erősödik.
USA nem mutatott egyértelmű irányt tegnap, csak hogy nem lesz ma-holnap új ATH, csak az az egy látszik biztosnak.
Délutáni SP fog irányt mutatni szerintem DAX-nak, ha tovább esik, akkor valóban irány a 8900.
szerintem mostani fibón a DAX egyedül ma délelőtt már nem fog menni (azért longot nem vennék).
Ázsia vegyes, Hongkong épp erősödik.
USA nem mutatott egyértelmű irányt tegnap, csak hogy nem lesz ma-holnap új ATH, csak az az egy látszik biztosnak.
Délutáni SP fog irányt mutatni szerintem DAX-nak, ha tovább esik, akkor valóban irány a 8900.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?