Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Te! pityu lehetne annyira gáláns Veled,hogy karácsonyra egy feltöltő kártyás cfd számlával lepne meg számlatörténet helyett :)
na mindegy,a kicsinek is lehet örülni,majd azért lepődj meg jól! :))
Temérdek sorban halandzsázva most már úgy tesz(nek), mintha mindig is longot mondtak volna... :)) jó vastag kengurubőr van az Arc-okon az már egyszer biztos. )
van olyan oldal, ahol már 9300nak mutatja a dax futit...máshol 9270 körül...na mindegy, hétfőn kiderül. Ha magasan nyit, akkor SP új ATH, Dax 9600 a céláram. (csak utóbbiban vagyok benne).
Kellemes hétvégét mindenkinek!
mindegy,a lényeg,hogy a magam részéről pusztán a kamatemelés miatt nagy lejtmenetre nem számítok,egy pánikreakció valószínű,de ha jól kommunkiálják,a konkrét bejelentésre már rég beárazódik
ami aktuális; az sp napos tegnapoi kalapács,+ hozzá ma a megerősítés-nem egy shortos jel
bocs, nem akarok rágózni ezen, csak újraolvastam kommented, és pontosítanám:
"ekkora hozamért nem ruháznak be milliárdokat,az inkább 10+ %"
ebben a második részében, hogy nem ruháznak be ennyiért, abban persze igazad van.
de itt a szabad pénzeszközökről beszélünk (jelentésekben "cash"-ként ami van), nem a beruházási megtérülésről. Egyébként azokból se jön be mindegyik +10%-ra, nagyon sok bukta van nagy cégeknél, beleölnek milliárdokat és leírják évek múlva.
És amikor azt írtam, hogy évi átlagos 3-5%, akkor régi nagy cégekre gondoltam, ők az SP magja, acélgyártástól autóiparig, stb. Náluk 10 éves átlagos profitráta nem lesz 10% felett, de nézz majd utána. Nagyon kevés cég termel csak évi 10% felett mondjuk 10 éves távlatban, szerintem SP 500 cégéből 50 sem, fejből talán csak Google-t tudom mondani.
Törölt felhasználó2014. 10. 03. 16:24
hétfő még jó lehet a shortra,daxal együtt,ha 71 fölé nem tud zárni
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?