Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
így van, simán nyithat magasan és örülnek egy ideig.
Mondjuk ha DAX is magához tér, most hogy kicsit összeszedte magát, és megnézi újra 9350-öt, akkor nem inkább DAX short lesz.
De még jobb lenne egy 9400-at közelítő és onnan leforduló.
meglátjuk, még az is lehet, hogy ma nem is nyitok semmit a végén.
Ahogy nézem egyelőre várhatnak is.
...bár igaz, ami igaz: a csatorna közepéről nézve ugynannyi az út mind két irányba, Azonban ha figyelembe veszem azt a tényezőt, hogy
1.) legutóbb merre mozgott az iránya -időben-
2.) a mai promt napos gyertyát a csütörtöki tükrében -dax, lévén, hogy nem volt neki pénteki- akkor az nem túl fényes. MA eddig benne van teljesen a csüt-i árnyékában. Szőröstül bőröstül, kanócostul mindenestül.
Én is 15:30 ig kivárok. Úgy is melóznom kell/ene. Ezeknek itt fogalmuk sincs róla, hogy milyen folyamatok vannak még itt a melon kívűl...
igen elkapkodtam a hajnali nyitást végül pipre pontosan ki is stopolodtam,így léphettem visza, szerencsére megspékeltem dax shorttal,amiket az esésben zártam is,így egyenlőre nullás napom van.
Ha 4 óráson így marad 14 kór sp,akkor újra shortolom.
Mindenesetre ma értelemszerűen délelötti dax nyitó rés betöltése lett volna a jó kereskedési ötlet és nem a hajnali sp500 short.
én is kivárom már SP nyitást, 9350-en gondolkoztam, de dolgoznom kellett, nem tudtam figyelni - mostmár bánom is.
SP-nél 1970-75 a kritikus szint (nem futi, hanem rendes nyitvatartási értékben), most ott nyithat futik alapján. Ha megtartja (azaz 1970 felett is zár), akkor valóban visszajöhet a bika, és akkor DAX is menni fog.
De ha gyorsan visszazár 196x szintekre, akkor részemről short.
Nálam 9442 áll a 38,2, de akkor már kiment a msotani eső trendcsatornából felülre. Az úgy akkor már nem akadály -nem?
Persze csak ha jól raktam ki, Nálad milyen értékkel bír?
Megjegyzem nincs pozim, se ez se sp, de itt 9120ig is lenézhet ahhoz -szerintem- hogy még mindig legyen esélye a fordító felhez. Ez a dax, sp-t nem néztem, most nincs időm mindkettőre.
...várnám a long belépőt.
(9120-nál bevállalnék egyet)
Nálam 9442 áll a 38,2, de akkor már kiment a msotani eső trendcsatornából felülre. Az úgy akkor már nem akadály -nem?
Persze csak ha jól raktam ki, Nálad milyen értékkel bír?
Megjegyzem nincs pozim, se ez se sp, de itt 9120ig is lenézhet ahhoz -szerintem- hogy még mindig legyen esélye a fordító felhez. Ez a dax, sp-t nem néztem, most nincs időm mindkettőre.
...várnám a long belépőt.
(9120-nál bevállalnék egyet)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?