Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kb félúton vagyok kettőtök közt, se azt nem hiszem, hogy örökké fog tartani a felmenet kétnaponta új ATH-val, sem azt, h most jön a világ összeomlása holnapután, 2 wall street-i kávé közt :D
de utóbbihoz vagyok közelebb, mert
1, a helyzet sehol nem olyan rózsás, mint amennyire megpróbálják feltüntetni
2, túl nagy a nyugalom, és ilyenkor egy jó kis pánikkal nagyot lehet kaszálni.
igen, erre tanácsoltam, hogy felejtse el a certiket, ha kereskedhet cfd-vel is.
de leírtam a választ is, hogy nemigen, leírta lejjebb is vmelyik kolléga.
ennél jobb választ csak akkor kap, ha megkérdezi az fxcm ügyfélszolgálatot, bár nem sok értelmét látom - részint egy cfd brokicég mi a fenének tartana certiket, másrészt kinek kell a rohadt drága, hozzáférhetetlen certi, ha van olcsó, 24 órás cfd is?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?