Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az eszembe se jutott, hogy te nem tudtad, mivel mindent tudsz, abból egyenesen következik, hogy ezt is tudtad. mint ahogy azt is, hogy mi az a BE+, csak elbizonytalanodtál ilyen sík hüjék közt mint én vagyok, arra gondolván, hogy "ennyire okos csak nem lehetek, hogy mindent tudok?". de....hidd el, lehetsz. nem is értem lulo mért tőlem kérdez vmit, mikor szerencsére itt vagy. ha nem bizonytalanítod el magadat feleslegesen, akkor kapásból tudod a választ a kérdésére, úgyhogy Haj Rá, nyogodtan írj neki :))
nem nagyon vagyok otthon fémekben (nekem az olaj jobban bejön, kiszámíthatóbb a mozgása) de ilyen nem gondoltam volna, h megesik, hogy (bármiféle specifikus hír nélkül) az ezüst esik 3,5%-ot, az arany meg fél százalékot...
Jah, azt látod, nem néztem.
Fibó az biza lehet ott.
Bár ez a 23.6-76.4-es szint úgy tudom, egy kevésbé fontos szint. Persze valszeg a kerek szinttel együtt egy kis időre megfognák az esést, ha draghiék épp nem nyilatkoznak valamit.
Mindenesetre egyelőre az 1.275-re készülök.
Ott jó pakk long, aztán majd kisül menet közben, meddig tartom.
Sajnos kereskedhetetlen az eurusd certi, 25 pipnek megfelelő spread van rajta, ami még rablásnak is pofátlan, Al Capone ezekhez képest hamvas ministránsfiúcska volt.
"de valószínű mivel aljat tört hát ez sok jót nem jelent. "
Hát az tuti.
Úgy ment át a 18-on lefelé, mint kés a vajon.
Nem egy longos jel, mondjuk én nem is egy komplett long trendet várok, mindössze egy fél dolcsis korrekciót :DDD
Ezüstbányászaid is vannak?:)
A kiütési ár 16, de ez nem érdekes, mert semmiképp nem tartom addig.
a pakk fele 18.16 tájáról van, a másik fele pedig kb 18.04-ről.
Ha csak a letört 19-es szintre visszamenne egy visszatesztre pár napon belül, bőven elégedett lennék vele.
Nem vagyok jó technikai elemző, de valószínű mivel aljat tört hát ez sok jót nem jelent.
Persze valószínű lessz korrekció.
Mindenesetre a bányászok nem estek olyan tempóban mint ahogy az ezüst miatt lehetne. Hogy értsd a nyári 1245-ös aranyárnál már lejjebb estek a bányászok mint pénteken a 1215-ös aranynál.
De majd szólok ha azok jeleznek valamit.
Arany meg szintén nem ütött új aljat....tehát vegyes jelek vannak, ebből bármi lehet. Az a gyanum itt el fog oldalazgatni még egy darabig.
Ez sztem nem olyan horderejű, h miatta réssel nyisson...
G20, és megjelenik rajta putyin, oké, várják a fejleményeket :)
Ezüstöt remélem megtolják majd mindenesetre kicsit, abban van most egyedül egy longom.
Brutál túladott, napostól H1-ig minden egyes idősíkon röpködnek a 15 körüli RSI-k, szóval ha emelkedni nem is tud, jó eséllyel nem esik tovább.
Ellenben az, h lezárt 18 alá, nem az erőt mutatja, szóval valszeg dobom a francba egy kis visszatesztet követően.
1.275 fontos szint, a legutóbbi eséseket sorra megfogta, legalább 4-5 alkalommal, ilyen túladott állapotban odaérkező árfolyammal nem hinném, h elsőre törne.
Ha viszont törik, gond van, mert elvileg 1.2-ig nem nagyon van alatta semmi.
Egyáltalán nem volt marhaság, sőt.
A QE1 és a QE2 után is pontosan ez történt, mihelyst véget értek, a dax meg az sp ment oda vissza, ahol volt a program előtt.
Ugyanez lesz most is, mihelyst meglebegtetik a kamatemelést, jelenleg is egyedül az extrém alacsony hozamkörnyezet fújja a lufit.
Csak a lufinak vagy egy olyan kellemetlen tulajdonsága, h minél tovább fújják, annál nagyobbat durran. :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?