ja, nem voltam gépnél, de láthatóan jobb is....
Gold 1,217.50 -9.40 -0.77%
Silver 17.837 -0.680 -3.67%
ezt egyedül az okozza, h én longolom az ezüstöt, semmi más ok nincs rá, h 4x annyit essen, mint az arany.
ez lehet valszeg a goap-faktor :SSSS
még nincs gond, nem sokkal feljebb vettem, de mindenesetre hétfőn remélem megejt egy korrekciót.
jellemző, kidobom az index shortokat, azok azonnal esni kezdenek, bezzeg a 3,5% mínuszban lévő ezüst az istennek nem tesz még egy halovány kísérletet sem az emelkedésre...
Gold 1,217.50 -9.40 -0.77%
Silver 17.837 -0.680 -3.67%
ezt egyedül az okozza, h én longolom az ezüstöt, semmi más ok nincs rá, h 4x annyit essen, mint az arany.
ez lehet valszeg a goap-faktor :SSSS
még nincs gond, nem sokkal feljebb vettem, de mindenesetre hétfőn remélem megejt egy korrekciót.
jellemző, kidobom az index shortokat, azok azonnal esni kezdenek, bezzeg a 3,5% mínuszban lévő ezüst az istennek nem tesz még egy halovány kísérletet sem az emelkedésre...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?