Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csávókám röhögve jósolta meg kb. 3 hónapja, hogy az S&P500 nyár végéig simán eléri a 2000-et. Mondta, hogy all-in van mert egészen biztosan így lesz. És bejött. Nem tudom, hogy a fenébe tudják ezeket, de mindent helyesen megjósoltak mostanában. És b+ többen pókerarccal bele merik mondani a kamrába, hogy a jelenlegi növekedés a végtelenségig fenntartható és megvan a gyógyszer minden válságra. És hiába várunk esést, a QE mindenre megoldás, és bátran lehet folytatni ezt a politikát, mert hiába csökken 0-ra a pénz forgási sebessége, attól még a gazdaság jól teljesít és a makroadatok nagyon jók...
Yellen néni a fizujából most veszi az SP-t:) én meg örülök, h visszamásztam a longba. Vhogy még kétlem, h ez lenne a trendforduló, FED előtt még tuti meg fogják rángatni oda-vissza.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?