Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Lefelé követi meg100-szorozva, felfelé stagnál. Büdös sz@r ez! Zoltánonak a legjobb, főleg ha úgy tett, ahogy javasoltam és 750 fölött bővítette a shortját.
Csuda tudja, de marha nehezen (=sehogyse) akar fordulni. Az SP már csinált napon belül +0.5%-ot, hamarosan célba veszi a 1990-et ez meg még mindig 620 alatt tötyörög.
Az ótvaros 632-es DAX longomat 620-on úgy kivágtam, hogy csak úgy nyekkent. Olyan erőtlen, mint a 100 éves nagyanyám. Gyuszi, tévedtem a fényes jövőt illetően. :(
elvitte stop már 1984-nél.
ha menni akar egy kicsit, akkor menjen, majd újrakötöm. amíg 2000 alatt zár, addig nem várok komolyabb erősödést, inkább lefelét.
Báhh, kistoppoltak, de újravettem. Természetesen csak a stopig nyúlt le a dax, jókora bukóval tudtam csak újravenni. Szép zöld az SP amúgy, a dax is követhetné a példát.
nem néztem, hol van az sp határidős árfolyama, de oda fogják majd tenni, annyival csökken vagy nő a korlát - ezt most a változatosság kedvéért nem az erste intézi :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?