Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ezzel egyetértek. De ha következetes akar lenni (amire kénytelen törekedni), akkor az előbbinek kisebb a valószínűsége (mégha nem is konkrét hónapot mond), mint az utóbbinak.
usa alatt nem kell pozit nyitni! karba tett kézzel végignézed,hogy mit bohóckodnak,semleges,vagy longos napon pedig 19h körűl nyitsz egy longot,shortos napon pedig shortot.
"Az ótvaros 632-es DAX longomat 620-on úgy kivágtam, hogy csak úgy nyekkent. Olyan erőtlen, mint a 100 éves nagyanyám. Gyuszi, tévedtem a fényes jövőt illetően. :(
Trendtrader "
SzVSz már csak annyi elég az újabb 2000-hez, hogy nem mondja, h márciusban márpedig emelünk... Persze lehet, h mondja, és akkor kakukk az emelkedésnek és valszleg fészket rakunk 1900 alá.
Ja, és természetesen Skócia, Wales, Katalónia, Baszkföld, Lombardia, Flandria, Nyugat Grönland és az Antarktiszi félsziget függetlenné válik, ill Németország tartományaira bomlik.
Nincs motiváció tömeges shortzárásra. Azt látják, hogy a 9600 sérült és reménykednek, h holnap Yellen anyó szétzavarja az egész Wall st.-i bagázst + az oroszok lerohanják k-Európát és beköszönt a nukleáris tél.
hát nem tudom,investen napos futuresen rés van(sp) nézzétek meg+hatis hét is,kérdés Yellen mit beszél,kamatemelés később lesz,annak örülni fognak,persze sztem!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?