Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Külön idegesítő a dologban, hogy az utolsó fordulós longomat 9680-nál vettem, amit kb ellenállásnak szemelt ki. Időnként átlépi picit - én reménykedek, hogy namost megy tovább 1 picit, aztán nyomás a mélybe. Dobni nem akaródzik, annyira jók az amcsik, hátha berosál vmelyik shortoló hedge fund és EU zárás előtt felhúzzák.
"...A disszonancia feloldásának módja például, hogy az egyén nem vesz tudomást azokról az érvekről, melyek ellentmondanak saját választásának, döntésének."
Most, h mindenki kitörést vár, nem lennék meglepve ha elmaradna, és holnap délelőtt egy teljesen váratlan pillanatban 5 perc alatt ugrana 80-100 pontot.
Engem csak az lep meg, h ennyire meggyőző magabiztossággal tud állítani dolgokat, amikor 9-ből 9-szer kiderül, h tévedett, akkor 10-edszerre sem bicsaklik meg a saját tévedhetetlenségébe vetett hite.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?