Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na meg volt a 4 órás nyitó vissza tesztje és kapott egy 8 órás nyitót,már csak a napos nyitó kellene,hogy meglegyen,hogy végre tudjam shortolni 820-ról :)
Még mindig nem nyitottál? Nemrég kaptam egy hírlevelet a DF Marketstől. Már náluk is van minilot és nincs minimális tőkeletét számlanyitáskor (ha jól tudom ezzel kapcsolatban volt problémád a múltkor). Náluk van index cfd, forex, részvény cfd, futures, etf stb. Részvényből ugyan korlátozott a kínálat de azért így is bőven van miből válogatni. Forexnél minden van, még GBP/HUF devizapár is megtalálható (ami azért sok cégnél nincs).
A teljes termékpalettáról pedig itt tájékozódhatsz: link
Nagyon korrektek, mindig fejlesztenek valamit és évente 1-2 alkalommal felhívnak ha van valami komolyabb fejlesztés, változás stb... Ami hátrány lehet, hogy a számlára befizetett összeg -még kártyás fizetéssel sem- nem jelenik meg azonnal a számlán, mert minden tranzakciót leellenőriznek és jóváhagynak. Ezt általában 9:00-18:00 között max. fél órán belül meg is teszik, ha utána tőkésíted fel a számlát akkor sajnos várni kell reggelig. Ez margin call esetén lehet kellemetlen. Angolul tudni kell, máskülönben nem tudsz velük kommunikálni (számlanyitáskor felhívnak). Nagy-Britanniában van bejegyezve a cég, FSA felügyelet alatt van, leellenőrizhető. Az FXCM-ről már beszéltünk, nem rossz de fejlesztés nagyon ritkán van, a termékpaletta pedig sokkal szegényesebb, mint a DF Markets-nél és kérnek minimumot a számlanyitáshoz. 1 éven belül a DF színvonalasabb lett, mint az FXCM, utóbbinak viszont még mindig jobb a platformja és a pénz is azonnal megérkezik a számlára. Minden másban jobb a DF.
Pedig stopot lehet tenni certiben is.
Viszont kb. 1 hete írtam 95-nél, h fontolgatom a WTI shortolását, amit persze nem tettem meg. Olajat longolni mostanában, hááát... Nem jó ötlet. Ki akarják venni a lovat Putyin alól, de közben nyomják az olyan délibábos sztorikat, h "Túl nagyok a készletek, túlkínálat van." meg hogy "Csökkenő kereslet" stb. Amíg az orosz gazdaság olaj túlsúlyát nem helyezik át mondjuk pl. bébi ételekre :), addig az olaj longja szerintem felejtős.
Én abban a pillanatban húzok egy CFD számlát nyitni, mihelyst egy kis felesleges lóvéhoz jutok, átkozom a hülye fejem, hogy ezen a szemét béten kezdtem kereskedni.
Egyszerűen a kereskedés legalapvetőbb, legminimálisabb feltételei sem adottak - stop, hozzáférhetőség, árjegyzés, és mindezért "cserébe" még ráadásul rohadt drága is.
Amilyen szar szolgáltatást nyújtanak, az ember azt hinné, h legalább olcsóak, hát a francot.
Amúgy én is olaj certit akartam, de én venni, tl43-at.
azt csak 85-ön ütik ki.
A legutóbbi olaj certi maradványértéke asszem 589 volt, de őszintén szólva nem hinném, h lemegy 90-re holnapig.
Én abban a pillanatban húzok egy CFD számlát nyitni, mihelyst egy kis felesleges lóvéhoz jutok, átkozom a hülye fejem, hogy ezen a szemét béten kezdtem kereskedni.
Egyszerűen a kereskedés legalapvetőbb, legminimálisabb feltételei sem adottak - stop, hozzáférhetőség, árjegyzés, és mindezért "cserébe" még ráadásul rohadt drága is.
Amilyen szar szolgáltatást nyújtanak, az ember azt hinné, h legalább olcsóak, hát a francot.
Amúgy én is olaj certit akartam, de én venni, tl43-at.
azt csak 85-ön ütik ki.
A legutóbbi olaj certi maradványértéke asszem 589 volt, de őszintén szólva nem hinném, h lemegy 90-re holnapig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?