Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
... azt gondolom nem csak arról lehet beszélgetni, hogy ki hol nyitna pozit, sokkal inkább a miért lehet érdekes, illetve az összefüggések. Ráadásul minél többen vagyunk, annál színesebb a dolog, nekem ez nem szakmám, nem értek hozzá, de csinálom egy ideje, ezért beszélgetnék olyannal, akit szintén érdekel, még, ha az illető azt is gondolja, hogy nem érdemes... :)
Nem teljesült szerencsére :) jaja, giga bukta lett volna.
1982 környékére volt beállítva vételi megbízás - tehát ha átvitte volna 1984-85-ös ellenállást. De nem vitte, így megúsztam :) (mondjuk ha meg átvitte volna, akkor szerintem nem is itt lenne most).
SP-nél úgy látom, iránykeresés van az 1984 és 2000 között, és ez két fontos és erős szint, amiket ha átvisz, akkor szerintem az meghatározza irányt köv. pár napra.
úgyhogy megfelezem certis tőkét, és két időzített megbízást berakok:
1) egy 2002 körül aktíválódó longot
2) egy kb. 1982-nél induló shortot.
DAX-ot nem is tudtam követni, ott is sávban mozgás van?
Továbbra is érdeklődnék, hogy Budapest környékén ki az, aki hajlandó lenne egy kis találkozóra és beszélgetésre a témával kapcsolatban. Visszanéztem myfxbookon a dolgaimat, és minden jó volt, amíg nem jött a DAX, muszáj valakivel beszélgetni. :)
Törölt felhasználó2014. 09. 11. 09:25
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 11. 09:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 11. 09:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 11. 09:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Nella!
Csak Dax! “Együtt kelünk-együtt fekszünk”. A belépési-kilépési pontokat, a fizikális kötést egy általunk fejlesztett generátor-robot végzi, mi csak figyelünk, esetleg beavatkozunk.
Ez a rosszabb egyébként, mert szubjektivitást nem szabad bele vinni....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?