Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen Én is úgy gondolom, hogy egy kicsit túlzás a stop mérete.
Nem tudom mennyire hihetőek ezek a kereskedési ötletek, mert nem mindig követem.
Én személy szerint nem játszom ezt meg, főleg ma. Mondjuk 50% esély van rá, hogy bejön nekik. :)
azt nem értem, hogy Putyin milyen alapon szól ebbe bele, ha szerinte Oroszország nem része a konfliktusnak...Most akkor egyik szavával üti a másikat.
A legnagyobb az volt, amikor azt állították, hogy szabadnapos, önkéntes stb. orosz katonák vannak csak Ukrajnában...na persze, mert azok komplett fegyverzettel szokták szabadnapjukat tölteni...
Putyin próbál nyomást gyakorolni a szankciók meghozóira: látjátok én mindent megteszek, ti se büntessetek szankciókkal...az hogy közben nyomulnak előre, hát kérem...elképesztő...Usa is beleavatkozik úgy fest, hadgyakorlat Ukrajnában...szépen alakul a buli. Nagyon kíváncsi leszek, lesznek-e szankciók.
Törölt felhasználó2014. 09. 04. 09:15
Ez a ma reggeli levelek között volt, ha érdekel valakit.
Manipuláció magasfokon. Csak azt nem tudom, milyen előjelre készüljünk? Lassan fő DAX-mozgatóvá válik az ukrán válság, főleg, hogy a 8900-as aljról már elég szépen feljöttünk... (Eddig azért másodhegedűs volt, kb 3x csinált 1-2%-os beszúrást, az alap emelkedő trend nemigen sérült)
a szakadárok készük a tűzszünetre, ha az ukránok visszavonulnak a donyecki területekről...magyarán, ha azokat a területeket átadják az ukránok...hát könyörgöm, éppen ezen területek miatt harcolnak hónapok óta...hogyan vonulhatnának vissza az ukránok a saját országukban a saját területükről, amit hónapokig akartak visszafoglalni a szakadároktól???
Egyszerűen elképesztő ami folyik...egy épeszű ember van, Jacenyuk, átlátja ezt a szájkaratét: link
Jó hír a német gazdaságból, magasan az előrejelzések felett nőttek a feldolgozóipari megrendelések: link .
Kérdés akkor most a hagyományokhoz híven örülünk a jó hírnek, vagy majrézunk, mert nem lesz kötvényvásárlás? (esetleg azért majrézunk, mert a növekedés elég jelentős része EU-n kívüli - pl orosz - megrendelésekből származik...)
írjak valami szép szonettet krida utánozhatatlan ötszörözéseiről?:D
Ó krida, miért vagy te krida!
Tagadd meg dumád, és dobd el pozid!
Vagy én nem leszek goapsy tovább.
Csak dumád ellenségem, csak az
Mi is a név? Mit hozamnak hivunk mi,
Bárhogy nevezzük, éppoly büdös most.
Így, hogyha nem hívnának dumásnak,
E cím híján se volna csorba híred.
Kridácska, lökd porba a neved,
S ezért a névért, mely nem a valód(i),
Fogd lém oszt ennyi vót.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?