Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem, a gondom egyébként az, hogy ha 5xözök, úgy megnövekszik a tőke, hogy onnantól kezdve lelassulok, nem tudom miért. Lehet az lenne jó stratégia, ha 4-5xözés után kiveszem, és kezdem előről az egészet.
Nem az az érdekes , hogy beirkálja a zöldségeit hanem az , hogy milyen !! hosszan!! és sokan próbálják (a múltbéli beírásaik alapján trédernek tűnő emberkék) megtudni a Szent Grál titkát...DD))
Ó, én abszolút meggyőzhető vagyok, csak mutass be valami olyasmi éles kereskedést, amit Birger szokott, real time.
Ha ilyennel ötszörözöl, elhiszem, h igazat beszélsz :)
Addig viszont vigyázz, mert ha ilyen ütemben ötszörözgetsz, lassan eljutsz oda, hogy a világ összes pénze nálad köt ki, a többi 7 milliárd ember meg majd nézegetheti a rongyos pénztárcáját, hogy ki a franc tőzsdézte ki belőle előlük a pénzt? :DDD
"Lehet, hogy akkor is működik az 5xözés ha te kezeled a számlát."
Nyilván úgy gondoltam, hogy te mondod, mit kössek, csak én kötöm.
Vagy ez a tuti módszer más eredményt hoz, ha nem te nyomod le a sell vagy buy gombot? :D
Ha x időpontban, y áron veszel valamit, az neked ötszöröz, ha te veszed, ha meg én, ugyanekkor, ugyanazt, akkor ötödöl?
ÉRdekes módszer :P
Legalább jól elvan magával.Egyébként szakorvos segítségével kezelhető a betegség.Majd megunja talán,ha nem,itt akkor is helye van.PF fórum mindent elbír:)
"Az aznapit nézi. Tudja, hogy ott van minimum és ott vesz és maximumon ad el."
Ez szar, rég lejárt, ócska bóvli indikátor.
Nekem olyan indikátorom van, ami folyamatosan 0 értéken vesz, és az aktuális történelmi maximumon ad el. Ezáltal minden pozin végtelenszerezek, napi végtelen alkalommal.
Tudod, ki fog napi szélsőértékekkel szarakodni. :)
Az előző elveszett...havi 2-3% az profi hosszútávon.Az itt említett 5-10% nem lehetetlen,de aki ennyit csinál mondjuk 3 évre visszamenőleg,azt bárhol tárt karokkal várják az alapkezelők,csinos fizuval.De,van itt aki 5%-ért a gépét sem kapcsolja be.
Én 1%-ért is bekapcsolom,persze lehet,hogy nem egyforma a számlaméretünk....
Szóval az általad megadott target profi szint!
Nem, dehogy, nem élt vissza senki, nem véletlenül :)
Ugyanis az, hogy megjelenik valaki egy sose látott nicknévvel, és elkezdi beírogatni, hogy ő naponta százszoroz, meg ezerszerez, engem maximum röhögésre, nem pedig utalásra késztet :DDDDD
Itt vagy te, sosincs buktás pozid, neked minden irány jó, (persze legtöbbször csak utólag) a vesztőid eltűnnek, a nyerőid meg akkorára fújódnak, (utólag, persze) hogy többször ötszörözöl, mint ahányszor levegőt veszel.
Nos, ez kb az ezo tv-s kategória, ahol küldik a pénzenergiát meg a hasonló faszságokat azoknak az agyhalottaknak, akik az IQ kifejezéssel még csak a betűlevesben találkoztak.
Nehéz eldönteni, hogy sima troll vagy, aki csak hülyíteni jár ide a népet, vagy egy olyan csaló, mint a pénzenergiások, akiket nem zavar, hogy 99% kiröhögi őket, mert tudja, hogy az 1% hülyéből bőven megélnek.
Mellesleg autót vagy gyógyszert sem bemondásra veszel, hanem hosszas teszt előzi meg, és referenciákat adnak róla.
Szó nincs ilyenről, mint nálad, hogy a te "ötszörözéseidet" az égegyadta világon semmi nem bizonyítja, csak az utólag belökött szövegeid.
Mert egy ilyen módszer csak akkor működik, ha te kezeled a számlát, mi? ;D
Mindenesetre maradj, színt hozol a fórumba, minden kezdő megtanulhatja, mik az abszolút nonszensz hülyeségek tőzsdei témakörben :DDDD
Szó nincs róla,ez ( lehet ) a realítás.Havi 2-3, aki profi.Persze hosszútávról ( 3-5 év ) beszélünk,nem egy ügyes,vagy véletlen hónapról.A kezdők mindig nagykanállal esznek...
Valaki írta,hogy. 5%-ért be sem kapcsolja a gépét.Én 1%-ért is bekapcsolom.Persze,lehet,hogy nem egyforma a számlaméretünk.
Aki pedig 5-10%-ot tud havonta,ezt esetleg igazolni is tudja,keressen meg privátban,tudok pár lehetőséget neki csinos fizetéssel,jutalékkal.
( persze nem demón kell dolgozni )
Bár ilyen eredménnyel bármelyik alapkezelő tárt karokkal várja.
Évi 20% targetnek én már bőven örülök - csak,hogy válaszoljak neked.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?