Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
úgy tűnik, nem olvastad végig totoro hsz-ét. Nem azt írta, hogy konstans módon lehetséges a havi 10-15%, hanem csak nagynéha, és olyankor is csak jelentős kockázat vállalása mellett.
Ha tuskó akarnék lenni (már nem először a topik történetében), akkor azt is írhatnám, hogy nem hiszem el, hogy te havi szinten 10%-ot tudsz különösebb kockázatvállalás nélkül keresni...
ha mégis így volna, akkor minden tiszteletem a tiéd... Zsiday Viktor már holnaptól alkalmazna vezető üzletkötőnek, NAGYON versenyképes fizetéssel. :DD
szóval, most hogy teljesült a 9700 környéke, így napos grafikonon szerintem készen van egy fej váll alakzat 8900as nyakvonallal... onnan a célár meg már kiszámolható. Ha megint a 200 napos mozgóátlag alá zár a dax, akkor pár nap és megvan a halálkerezst is... szóval óvatosan a longokkal már kollégák. Én korrekciót várok.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?