Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Épphogy megmenekültem, mint a bankrabló, akit a rendőrök majdnem fülön csíptek, de az utolsó pillanatban egy zsák pénzzel mégis kicsúszott a karmaik közül.
A TL51 kiütése óta szárnyakat kaptam. Az idei szla egyenlegem csúcsán vagyok. Szinte minden sejtésem bejön. Tegnap du. azt akartam írni, h mennyire elcsesztem ezt az 560-as longot (ami akkor igaz is volt), de nem hittem ennek a 400-600 közti sávozásnak. Sztem semmi alapja nem volt. De most le kell írnom, hogy: "Jöttem. Előre láttam mindent. És győztem!"
Tudom idegesítő vagyok (de talán nem annyira, mint a 6-szorozó kolléga), de kérlek nézzétek el most ezt nekem! :)
tényleg nem, dobtam is azt a minimális shortot, amim volt. lehet, h holnap beejtik, de nem kockáztatok, sem a havi, sem a napos grafikon nem azt mutatja, h esni akar.
„Mindig arra figyelj amit a piac tesz és felejtsd el, mit gondoltál róla öt perccel ezelőtt. A kereskedésnek nem az a célja, hogy bebizonyítsd az igazadat, hanem az, hogy meghalljad, ahogy csenget a pénztárgép.”
nem voltam gépnél, csak futólag néztem át a híreket, lehet, h valami kimaradt.
de ahogy elnézem, semmi olyan nem történt, amit putyin nem szegett meg eddig 2223-szor :D
Törölt felhasználó2014. 09. 03. 10:23
mondjuk várható volt a békeszünet,ha már nem ment egy negatív hírre sem le a dax,kénytelen volt Putyin és Porosenko short helyett longba lépni,és kitalálták a tűzszünetet :)
Csak azt nem értem,hogy ha Putyin nem háborúzik az ukránokkal,akkor,hogy köthetett tűzszünetet :)
Ideje lenne nekünk is tűzszünetet kötni a törökökkel,hátha megugrik a Bux :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?