Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a tarthatatlant feladja (DK-en), hogy stabilizálja helyzetét nemzetközileg és ukránokkal is elfogadtatja Krím bekebelezését. (mert az ukránok abba egyáltalán nem törődtek eddig bele)
Ezért is dobtam... Olyan ukrán hírt, aminek a hatása hosszabb lett volna 2-3 óránál még nem láttam. Lehet, mégiscsak be kéne próbálkozni egy pici shorttal?
... akkor most arany esik, mert még sincs para, EURUSD kicsit korrigál, HUF mérsékelten erősödik, illetve az Orosz érdekeltségekkel bíró cégek papírjai oldalazhatnak? Keresnem kéne valami Orosz befektetési jegyet hosszútávra!
Igen, valszeg Putyin csak úgy fogja magát, és meghátrál, mindent odaad az ukránoknak. Eddig hány ilyen ígéretet szegett meg? Mert én az első 10-15 után abbahagytam a számolgatást. :))
A piacokat mindenesetre úgy néz ki, bármivel meg lehet etetni, akárhányszor, ha épp óccsó a lóvé.
Ezekhez még valami jóhír holnap Draghitól, meg új csúcs SP-ben, és jöhet a 9800 is..
amúgy szerintem ukránok lemondhattak Krímről, cserébe Putyin kimegy dél-keletről. (pont erről beszéltünk egy hete kollégával itt, hogy nem mehet ki Putyin csak úgy mostani harcokból, mert ha könnyen kifarol, akkor ukránok azonnal vérszemet kapnak és Krímet is követelik vissza. Fokoznia kellett a nyomást - és így lett alkualapja. Ismerős valahonnan az eljárás? :)
... HUF is jobban lett, a Teslát meg sem merem nézni... :/ Nem elég, hogy a DAX-on elégett pár ezer Euróm a nagy parában, de akkor eladtam az Apple és a Tesla papírjaimat is. :D Sovány vigasz most ez a pár száz pont. :)
Törölt felhasználó2014. 09. 03. 10:09
na mindegy,még egy sp500-s shortot nyitok az új csúcsra ,innen tuti,hogy lesz profitrealizálás.
Az is elég, ha bejelentik, hogy jövőre lesz, akkor is beárazza piac.
Amúgy kis esélyt látok QE-re, ma millásreggeliben rádión volt róla szó, németek nem akarják. Márpedig nélkülük ma nem nagyon van gazdasági döntés eu-ban
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?