Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Úgy gondolom, h ez a kamu híráradat csak manipuláció. A tűzszünet híre csak arra volt jó, h meghozza a várt kitörést. Most már azt is bejelenhetik, h az oroszok Kijevet bombázzák, akkor is emelkedés jön.
mindenesetre mióta tőzsdézek, ez volt a legrövidebb élettartamú blöff, amit láttam. :DDD
nem számítottam rá, h putyin pár napnál tovább kibírja valami hadgyakorlat vagy letagadott orosz harcoló alakulat nélkül, de azért ez a 10 perces rövidség engem is meglepett :DDDD
Örülj a nyereségnek, gratula:) Minden győzelem szép, ami valódi számlán valódi pénzt hoz. Az 5x-öző kollégával nekem csak az a bajom, hogy az egész sztori hülyeség. Ha 50eFt alapon elindult volna és tleg működne, akkor 1 év alatt már dollármilliárdos lenne.
Ez a kör nekem is szépen hozott (van egy amcsi shortom nagy mínuszban, úgyhogy kellett is nagyon).
Affranc, míg írom itt a HSZ-t beejtik az egészet, én meg elfelejtettem shortot nyitni 9666-on. Grrrh...
LOL! Bejött a short is, bazz, ezt nektek köszönhetem. Mióta olvasok itteni beírásokat, másképp látom a dolgokat. Köszönöm! :)
Törölt felhasználó2014. 09. 03. 10:56
most látom,hogy nincs 8 órás nyitó gyertya,mivel 10 után indult a hegymenet,így technikailag simán vissza is csapódhat du 6 ig az amcsi profitrealizálás idején.
Ha viszont fent marad az napos nyitó is és a holnapi nap irányát is meghatározná.
végeredmény számít csak, nem a hírek és főleg nem a politikusok nyilatkozata számít.
persze ez még nincs megerősítve, csak spekulálok, hogy Krím ukrán végleges feladása lehet a béke és DK-Ukrajnai kivonulás ára. ingyen biztos nem adta meg magát Putyin.
de ha így van, egyértelműen Putyin győzött, és egész minimális veszteségekkel jöhet ki egy elég fontos terület bekebelezéséből.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?