Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szia!
Egyszer korábban én is jártam már így certivel. Nálam többször megjelentek a kötéslistában 0 darabos certi kötések. Ezek nem tudom micsodák, de az volt a gyanúm akkor, hogy ezek kiválthattak stoppot.
Sziasztok!
Valaki, aki tisztában van a Dax certikkel magyarázza el legyen szíves, hogyan lehetséges olyan, hogy egy beállított stopot magasabb áron kivesznek.
Még 07.25-én beállítottam az 50db. EBDAXTS40 certimnél egy stop limitet 2180-ra. Erre jött az értesítés, hogy megkötötték 2200-on. Kicsit furcsa számomra ez. Aznap nem is volt 180, kötési listában 199 volt a legalacsonyabb ár.
Franciaország már történelem. Annyira szétsztrájkolják, agyonadóztatják, agyonszabályozzák a gazdaságukat, hogy egyedül (=egy erős EU mag nélkül) teljesen életképtelenek.
Jó kis téma, de sajnos tartok tőle, hogy az igazság bárhonnan is nézzük mindig "odaát van". Esélyünk sincs rá, hogy tisztán lássunk ebben a mocskos játszmában...
Mindenesetre idemásolom a francia és az orosz tőzsde teljesítményét 2004 óta hónapos charton:
Előre elnézést, ha csökkentené a színvonalat, de egy röpke geopol gondolat: cikk szerint link egy válság/tőzsdepánik komolyan borsot törne a rosszfiú oroszok orra alá. Ergo Sam bácsinak (USA) geopolitikai érdeke egy újabb pánikolás.
A forgatókönyv végül is jó. Sejtésed jó volt, szép munka! 130-ról pattant, remélem vettél. Ha megengedhetném magamnak, akkor most DT-n úgy kivágnám 210-en, mint macska nyekken.
Végül is igaza van az idézet szerzőjének, meg lehet ezt közelíteni máshogy is. Csak egy picit most magam alatt vagyok, mert ennél azért többre számítottam DAX-tól. Lehet talán csak még egy picit várni kell. Nem tudom mire, de várni kell. :)
"...A kudarcaid oka, hogy a piac kihívásaira tipikus válaszokat adsz, és túl nagy benned a győzni akarás. Ne akarj már annyira nyerni! Ismerd meg önmagad, és hidd el, neked is sikerülni fog!" (Trendtrader)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?