Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
értem,de szép hasznod van rajta,mégegyszer nem biztos,h túléli a ko szintet,mondjuk előtte visszavenném én is.kávéra valóm meglett,sűrű fillér,ritka ft))
na nem, az én javaslatomra aztán ne tarts semmit!!!!!!!!
eleve, nem javasoltam, csak leírtam, h én miért tartom a pozit - ez lehet, h a te számlaméretednek, kockázatvállalási képességednek meg se felel.
nehogy nekem azért bukd el a számlád, mert tőlem azt olvastad, h biztos felmegy!
97 fölött pénteken még azt tanácsoltam, akinek volt certije, h itt nem éri meg dobni.
a jelenlegi, 98-as szinten viszont mindenkinek magának kell eldöntenie, mert simán lehet, h mihelyst bezár a bét, folytatódik az esés. ez az 1 dollár emelkedés, amit megtett, már felfogható korrekciónak, tehát innen már nem feltétlenül megy tovább felfelé.
én tartom, tarthatod te is, de semmiképpen ne azért tartsd, mert tőlem olvastál bármit.
lehet, hogy síkhülye vagyok, és te magadtól sokkal jobb döntést hoznál, mint én.
elhatároztam, h (mivel du el kell mennem) csak a nyerő feléig engedem vissza.
9148-től felment 9200-ig, tehát kb 75 körül volt a nyerő fele.
lement oda, kivágtam, és természetesen pipre pontosan ott fordult és ment azóta 70 pontot.
nem nagy kaland, mert csak 10 certi volt, de azért bosszantó...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?