Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ÁÁÁh! Óóóóóó!!! Ez sp-ben olyan könnyű volt! Már a pénteki kereskedésben látszott, h 1920 2x is visszavonzotta az árat. Tudtam, h ma is megnézik, tök jó vételi lehetőség volt. Aztán 15-ön legfeljebb dobom. De hát most meg 38.
Nekem az a problémám, hogy másik instrumentumot választottam, mert akkor még nem tudtam, hogy ADIDAS, BMW, VW, D.BANK, BAYER stb. ezek ilyen elavult, túlhaladt, kukába való cégek. Ki kell vágni az összeset a rát f@szába egy rohadt szeméthalom!!! :(((
Van valakinek tapasztalata/véleménye az Ichimoku analízisről? Elég mackós bőrben mutatja az amcsi indexeket: link Sajna már nem saxózom, úgyhogy nincs szabadon paraméterezhető progim rá, de ez az oldal se rossz. Ez alapján az SP-t a felhő aljáig (kb 1880) várnám - a DAX-ot meg a jóisten se tudja hova, bár a túladottság miatt ott már inkább óvatos long, annyira messze van a felhő alatt.
Ez a köcsög DAX miért nem tud korrigálni? Azt csinálja mint amit 10 000-ig. Akkor csak felfelé volt hajlandó menni korrekció nélkül,most meg az ellenkezője. Pedig USA elég jól tartja magát idáig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?