Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát én is...
olyan gyönyörűen pofozgatta a 98.5-ös szintet, abszolút úgy nézett ki, felfelé akar menni, azért is tartottam ilyen sokáig a longot, különben hamarabb kivágom, nem adok vissza fél dollár emelkedést.
persze lehet, h csak arra ment ki, hogy az óvatoskodókat kirázzák, és utána megy fel.
lövésem nincs, őszintén szólva, min szenved ennyire.
másra nem tudok gondolni, minthogy a trend jelenleg ugye short, és a piacok, ha nincsenek hírek, és nincs mire mozogni, inkább trendirányba mozdulnak, mintsem ellentétesen.
itt nem volt jó hír, ami felvitte volna, hát beadták.
ezt a questorosok írják:
"A piaci szereplők várakozásai szerint az amerikai benzinkészletek több, mint egy hónapja először eshettek a múlt hét folyamán. A készletek vélhetően 300 ezer hordóval 217,9 millió hordóra zsugorodhattak. Amennyiben ezt a tényt a holnapi, hivatalos jelentés is megerősíti, úgy erőre kaphat az olaj. Az amerikai ásványolaj szövetség (API) saját módszertan szerint számított közleménye ma éjjel 22:30-kor érkezik."
szép is, de az árfolyam nem úgy néz ki, mint ami nagyon pozitív jövőképet áraz.
inkább nem kockáztatom az eddig elért nyerőt, ha már egy csomót visszaadtam belőle, mert ezzel az erővel dobhattam volna jóval feljebb is, frász törje ki.
na ennyit erről a qrva olaj longról, 814-en kivágtam.
törte azt a gyengécske emelkedő trendvonalat is, amit óráson kialakított, semmi erő nincs benne, elég volt.
biztos most fog majd kitörni felfelé, miután bezár a bét, de nem kockáztatok.
így is volt benne rendes nyerő, bár sokkal nagyobb potenciált láttam benne.
147 fölött újranyitom, ha bét nyitvatartási időben elmegy oda.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?