Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem a meglátásaiddal van gond,ugyanúgy nem látsz a jövőbe,mint bárki más.
több tapasztalatodal,nagyobb tudásoddal valószínűsítesz valamit-ami vagy bejön,vagy nem-és ezt kész tényként közlöd,közben mindenki mást,aki másképp gondolja,vagy látja(okkal,vagy alaptalanul),azt kissé lesajnálod-a baj inkább ezzel van(legalábis nekem)
Most beszéltem velük és azt mondják ,hogy lement addig az árfolyam,pedig ilyet nem is láttam ,ilyenkor mi van ?
Azt mondta ha nem tetszik akkor megírhatom panaszban nekik :-)
közben nem akarlak elkeseríteni, de én továbbra sem látok árjegyzői jelenlétet a certiben...
kisbüfik állnak bent, 821 10 eladó, és 601-en 166 vevő, ez volt negyed órája. közte semmi.
az igaz viszont, h a netbroki nekem sem jelzi, hogy ki lenne ütve, szóval érdekes
Ha a kedves úr nekem címezte,akkor valóban mellé ment,mert én tényleg most olajban utazom és azt szeretném ha szárnyra kapna ,ha DAX-ban lennék most akkor egy kis korrekció után én is további esést várnék.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?