Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
bár 9.300 alá sem vártam első körben,ezt most kényszerűen modosítva 9.070 környékére tenném max. (korábbi kép 261,8%-a és napos lokális alj/cfd chart/)
Ügyes voltál papa, gratulálok! Térjünk vissza erre 2-3 hét múlva még egyszer, jó? :)
2015-2016-ig én még nem szaladnék előre a helyedben, de hát szerencsére nem vagyok a helyedben. Épp az ilyen elbizakodott kijelentéseid mutatják, hogy nulla alázattal viseltetsz a piac iránt. Nekem ugyan mindegy, de titkon remélem, hogy 2016-ban még emlékezni fogsz ezekre a mostani hsz-eidre.
1)En a tegnapi -4% "joslassal" (ami sima TA ismereteken alapult), nos, sokkal kozelebb vagyok a teny -2.57%-hoz, mint amivel te, es barki mas, itt probalkozott.
2)Minden "ober-okos" megjegyzesedre, amit az enyemekre Marcius tettel, nos, arra mindre, kivetel nelkul, racafolt a DAX.
Azota ugyanis, minden long vetel, kivetel nelkul, minuszban van.
Es, nem ketlem, ma itt sokan gondoljak, ha nem is irjak le, hogy okosabb lett volna figyelni a veteran tapasztalat ovatossagara.
Ja, meg nincs vege az utnak. Mert a java 2015-2016ban jon majd. De addigra te mar nem leszel long; csak "short".
1)En a tegnapi -4% "joslassal" (ami sima TA ismereteken alapult), nos, sokkal kozelebb vagyok a teny -2.57%-hoz, mint amivel te, es barki mas, itt probalkozott.
2)Minden "ober-okos" megjegyzesedre, amit az enyemekre Marcius tettel, nos, arra mindre, kivetel nelkul, racafolt a DAX.
Azota ugyanis, minden long vetel, kivetel nelkul, minuszban van.
Es, nem ketlem, ma itt sokan gondoljak, ha nem is irjak le, hogy okosabb lett volna figyelni a veteran tapasztalat ovatossagara.
Ja, meg nincs vege az utnak. Mert a java 2015-2016ban jon majd. De addigra te mar nem leszel long; csak "short".
Hétfőn amúgy a Juliskanéniék a sorosak, úgyhogy hétkezdésre szvsz meg fogják venni az esés egy részét. Max azért, mert pár vállalat kijön egy-két hétvégi jóhírrel. Lehet, h konkrét részvényt vadászok le ETF-ezés helyett...
"...A valos kockazat az, hogy nagy szerencseje lesz a penzugyi rendszernak, ha az indexek csak 50-60% koruli esest fognak produlakni 20 even belul." (pomperj tegnap)
Na, akkor ezt kellett ma lekereskedni! :)) 20 év múlva visszatérhetünk rá, igaza volt-e... :DDD
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?