Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát ja, ez volt nekem is az egyik, amit bukókkal tanultam meg a tőzsdén: az, h valami sokat esett, még nem jelenti automatikusan, h pattanni is fog... pláne azonnal :)
egy kis visszateszt nagyon benne van, kérdés, leszúr e előtte 97-ig, mert az bizony szívás lenne, nem kicsi.
A kockázat része aggaszt most,de nagyon,én is azt nézem és várom ,hogy pattanjon ,de nem nagyon szeretne :-( kb.5 hónapja nem volt ilyen alacsony az ára .
az olajra annyi, h eléggé túladott már (RSI) illetve ha megnézed a nagyobb időtávú grafikont, a legutóbbi lokális alj (=támaszzóna) is ezen a 97 körüli szinten volt.
tehát reális egy pattanás, ez persze nem zárja ki, h leszúr 97-ig vagy alá, ebben az esetben lőttek a certimnek, és cseszhetem, ha utána emelkedik.
a certinek az erstemarketen látom a reál árfolyamát, az olaj mozgását meg az alfatrader demóprogin követem.
igazából most nem kell percre pontosan, mert az a pár ezer bukó rá van erre szánva, ha kiütik, ennyit vesztek.
ha viszont pattan, marha sokat nyerek, szóval a hozam-kockázat arány nem rossz.
666-on van nullában a pakk, full költséggel, minden pip plusz emelkedés a dollár árfolyamban kb 150 ft nyerő.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?