Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
de azért már bocs: long trendben, a lehető legerősebb támasz (1950) fölött közvetlenül, 15 pontos lefelé rés után vettem úgy longot, h még aznap dobni is akarom.
ha ez nem számít longos setupnak, akkor semmi. :DDDDDDD
Törölt felhasználó2014. 07. 31. 15:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 07. 31. 15:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
540 körüli záró tippem van estére. semmi alapja és realitása
a 648-as downak nem szükségképpen együttjárni ennél is nagyobb dax eséssel. Szerintem a dax megint előreszaladt a legendás póráz mentén és innentől már bevárja a gazdit.
azt képzeld, én egy elhúzódó megbeszélés miatt nem tudtam cask odaülni tegnap du. 5 előtt pár perccel, hogy gyorsan eladjam SP500 shortjaimat. Pedig azt terveztem.
Most meg azt nézem, hogy mikor szállok ki idei legnagyobb nyerőmmel.
Mostmár nyitást megvárom, szerintem reggel kisebb pánik lesz, ahogy látják éjszakai zuhanást. De aztán 1945-50 körülről felpattanást várok, legalábbis SP500-ra.
Amúgy szeritnem is a medve elkezdődött. Látszik, hogy elfogyott a gőz. De nem egyben és pár nap alatt fogja lezuhanni 5 év plusszait, lehet itt még akár mutatóba új csúcs is aug-ban.
Szeptembertől, és ha többször zárt már 1920 alatt, onnan lesz stabil a lejtmenet (szerintem). Addig nagy csapkodás lesz.
"2 éve, hogy emlegetik", de két éve hasztalanul. Az nem prognózis, hogy majd egyszer esni fog. Ehhez nem kell nagy ész... ahhoz sokkal inkább, hogy mikortól.
Törölt felhasználó2014. 07. 31. 15:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 07. 31. 15:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
"2 éve, hogy emlegetik", de két éve hasztalanul. Az nem prognózis, hogy majd egyszer esni fog. Ehhez nem kell nagy ész... ahhoz sokkal inkább, hogy mikortól.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?