Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
érdekes S&P-DOW, a múlt héten DOW volt a vezető -most S&P az erősebb...
Lehetséges, hogy a nagy 2000 várásból beszarás lesz? Elég nagy ékek vannak, ráadásul nagyon belassult az emelkedés - ugyanakkor pl EU indexek már kezdenek lefelé irányuló jeleket mutatni...
esélyes még egy alj, utána elindulhatna felfele. a jövő hét nagy kérdése lesz, hogy megy -e 9800 fölé, vagy egy alacsonyabb tető után célba veszi a 9600-as szintet...
"nekem még az a bajom vele hogy nem túl konkrétak a be/ki lépési jelek" - na ja, egy hullámról könnyen előfordulhat, h csak akkor tudod, hogy x pontig tartott, mikor már messze vagyunk tőle...
a duplaalj, a trendvonal, a támasz-ellenállás szint, vagy az RSI meg konkrét.
ettől persze abszolút tiszteletem annak, aki ezt profi módon tudja művelni.
én is szeretném majd megtanulni, ha meg lehet:)
látom még mindig nem értitek a lényeget...
Ezek is csak mankók a kereskedéshez...
Az értelmező szöveg ott van mellette...
Lehet játszani a számokkal, betűkkel ide-tenni-oda tenni - de kereskedni más dolog...
Nella és Én sem nyitunk pozit csak azért, mert 100%-ban biztosak vagyunk abban, hogy pl. egy 3-as vagy egy C hullám fog következni... vagy mert elért/elérhet egy adott fibo szintet az árfolyam...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?