Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Néhány éve egy Malév-pilóta mesélte nekem, hogy rendszerint hármas sorozatokban történnek a repülőgép-katasztrófák, ami az iparágban dolgozók számára közismert beszédtéma. Mindig fellélegeznek, mikorra megtörténik a "harmadik".
Ok, de most ennél a beöntésnél, ki merte volna (lulo -n kívűl) azt gondolni, hogy 9675 -ön, fibo 38,2 -n vissza kell fordítani longba? Utólag én is látom. Meg be is tudtam volna húznia vonalat előre is. Na de ekkora esés közben jel nélkül fordítani?
merő véletlenségből és felfokozott hisztériából a mai beejtés éppen a néhány nappal ezelőtti lokális alj és a tegnapi csúcs 38.2% fibójáig ment csak...
Féligazság? A tőzsdén van igazság? Főleg előre?
Szerintem csak egy vélemény volt, pont olyan mint a Tiéd, vagy bárkié. Az idő meg majd valamelyiket igazolja.
Én részemről tartózkodom mindenféle "... ez vagy, az lesz..." véleménytől, illetve tanácstól
Főleg úgy, hogy az itt társalgók a célárak mellé a TFet általában nem egyeztetik, így simán elbeszélnek egymás mellett.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?