Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
olyan mintha a csütörtöki leverést pénteken vissza is vették volna a közel 5 MRDos forgalomban 9650 körül...azóta pedig egyenletes 2,5 MRD-al jövögetett fel 9800ig...kérdés, mi a céláruk...
"Nem biztos, h Krida nem fog megint a képünkbe nevetni."
hát igen, mert ugye köztudomású, hogy krida a bukóit a végtelenségig tartja, a nyerőit meg kis plusszban dobja. Ezzel a stratégiával ötszöröz kéthetente. :DD
...
a daxxal kapcs. meg azt gondolom, amit leírtam. Várom a swing-setupot... :)
Hát lássuk csak! Tegnap meg voltam győződve 1985-nél, h sp új csúcsot csinál, aztán a végére mégis csak eladták. Ma ezen a -0,1%-on kicsit meg vagyok lepődve. Nem biztos, h Krida nem fog megint a képünkbe nevetni.
Dax meg váratlanul kitört, sztem meg volt az 5 felkör elliottilag (ha a futit is beleszámoljuk) hogy megmutassa nekünk, h az elmúlt 1 hónapban becsapott mindenkit, aki longban volt, de most nem ismer ellenállást. Csalós! :) Ráadásul Gyuszi szerint ide jön ki fiboilag (9779) és a szép egyenes vonalban csökkenő csúcsok is talán jelentenek vmit. Inkább shortra gondolnám, de még várok, hátha erről is lemaradok. :)
Továbbra sem várom új ATH-ra egy jelentősebb lekör közbeiktatása nélkül. Ahhoz, hogy a mostani felhúzás meglátszódjon hetes charton is, legalább még egy teljes hetet el kellene csöveznie ezeken a szinteken, hogy aztán nekimenjen a 9900 feletti résznek. Utána már várható volna egy minimum 800-1000 pontos beejtés, de az sem hirtelen, hanem csak úgy sunyi daxos módon.
meglepne, ha a Dax pár egyéni usa részvény miatt képes lenne 40 pontot esni, de legyen az, hogy attól volt...amilyen gyengének tűnt a Dax a napokban, most olyan erősnek tűnik 1,5 napja...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?