Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A hetes és napos gyertya alakzatok alapján olyan 9500 környékére várnám a héten,habár 4 órás RSI-n még mindig nem tört a múlt héten kezdődő long ternd.
Ha már szigetelünk akkor a belinkelt prompt charton a mai napos réssel szerintem kialakult egy felső sziget D1-en, melynek első napja május 26., utolsó napja pedig július 17, azaz tegnap. Persze tévedhetek is.
Egyébként ugyanezen a prompt charton jónéhány további nyitott napos rés is található ezer pontokkal lejjebbről. Egyszer a közeli vagy távoli jövőben valószínűleg azok is be lesznek töltve...
igen csak a mai nyitó,nagy az öröm kinnt megint,mákom van hogy elment a shortom,de újranyitom hétfőn asszem(sp-t)dax-ra nem tudom,marketprog 9900 fölé már nem várja,viszont jönnek a német gyjék is.
Így mér teljesen érthető ez az emelkedés a tegnapi után... Ehhh
"Ahhoz képest, hogy a kelet-ukrajnai repülőgép-katasztrófa sokkolta az egész világot - és így a tőkepiacokon is rossz hangulat alakult ki tegnap -, ma már újra emelkedést mutatnak a főbb amerikai részvényindexek. A dolog azért is megdöbbentő, mert ma még két, vártnál rosszabb amerikai makroadat is napvilágra került, aminek gyengítenie kellene a tőkepiaci optimizmust."
"...az emelkedő, vagy csökkenő grafikonon kialakul egy rés, majd egy jellemzően íves fordulót követően, az előző réssel közel egy magasságban kialakul egy másik rés. A második rést követően, immár az új irányba halad tovább az árfolyam..."
A linkeden ez nem az a rés, amit én keresek, ez a plafonon van. Tehát a réssel egy irányban tovább le. Talán, csak mondom, nem kizárt, sztem. De nem akarom a hétvégédet elrontani. Felőlem legyen hétfőn reggel réssel fel. Én most nem tennék rá fabatkát sem, tehát simán lehet. Jóéjt! :)
"...az emelkedő, vagy csökkenő grafikonon kialakul egy rés, majd egy jellemzően íves fordulót követően, az előző réssel közel egy magasságban kialakul egy másik rés. A második rést követően, immár az új irányba halad tovább az árfolyam..."
A linkeden ez nem az a rés, amit én keresek, ez a plafonon van. Tehát a réssel egy irányban tovább le. Talán, csak mondom, nem kizárt, sztem. De nem akarom a hétvégédet elrontani. Felőlem legyen hétfőn reggel réssel fel. Én most nem tennék rá fabatkát sem, tehát simán lehet. Jóéjt! :)
9766 ill,9830 naposon,ha minden jól megy hétfőre,onnan ismét short,sztem.
reggel eladtam sp shortom,de jól tettem,megint visszatették,hihetetlen,de vhol számítottam rá,még nincs vége a gyjéknek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?