Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát ez érdekes. Óráson tényleg ott adja magát az aljakon a kis szigetecske, 5H-n meg már van egy kész sziget a plafonon. Én asszem, h ha föl menet és lemenet is nagyjából ugyanott hagy rést ebben a sorrendben, akkor az egy shortos jel a tankönyv szerint.
Amúgy én látok itt egy szigetforduló gyanús dolgot. A hétfőtől ma reggelig tartó gyertyák teljesen el vannak szigetelve. Csak úgy lógnak a levegőben. Persze a rések nem pont ugyanott vannak (9666-tól 9712-ig fel, és 9755-től 9720-ig le), de ha megengedőek vagyunk a statisztikai hibahatárral, akkor ezt a hetünket kidobhatjuk a kukába. Vagy nem tudom. Te milyen szigetfordulót képzelsz el, Tanár Úr! :)
Úgy látom nem maradtam le semmiről. Jó volt a strand! :)
731-en zártad? Az jó! Grat. Akkor neked is meg volt a 20 pont nyerő. :) Nem kell azt szégyellni! Az 0,2% DAX-ban, nem tudom nálad hogy van CFD-n, de én 20-szoros tőkeáttétellel kereskedem ezeken a mostani certi árakon, így ez 4% árfolyam nyereség. A kockázat mentes hozam ma Mo-on 2,3%/év, a mai 2-szer 20 pontommal (8%) nem lehetek elégedetlen.
Most én is! Még nem számoltam, de talán az év legeredményesebb hetét zártam. (az előző :( lett)
Rövid távon jól hozott a DAX. Hosszú távon pedig a BÉT mostohagyereke is kezd magára találni. Ez a legszebb most a tarsolyban: link
(certiben nem kellene sok a duplázáshoz)
Pozi nélkül az a „jövő hétre marad” verzió jobban testszene, kár hogy nem kívánságműsor.
igen,európa(nem csak a dax) napok óta alulteljesítő a geopolitikai feszültségek miatt,szerdán volt egy utolérősdi,valószínűleg jövő héten is lesz egy ilyen nap
sp relatíve máris szépen korrigálta ategnapi esését, a dax van nagyon elmaradva -a tegnapi önmagához. nem nagyon tetszik, hogy nem együtt mozognak, nem ezt szoktuk meg, szóval lehet, hogy most -is- igazad lesz, és megy ma még -fel.
Készültem egy 3. körrel mára, de végül nem nyitottam meg. A 15:55-ös adatoktól tettem függővé a belépést. Egyik monitoron a kitöltött ajánlat „ok” gomb feletti egérmutatóval másikon pedig néztem az eseményeket. Így hogy rosszabbak lettek nálam ugyanannyi lett a mérleg mindkét oldalán ezért a szabályaim szerint nem nyithatok.
A legutóbbi optimizmusod viszont rám is átragadt így ennek köszönhetően tovább hagytam futni a pozíciót, ezáltal többet sikerült eltenni abból a körből. Jó hogy megosztottad gondolataidat :)
Készültem egy 3. körrel mára, de végül nem nyitottam meg. A 15:55-ös adatoktól tettem függővé a belépést. Egyik monitoron a kitöltött ajánlat „ok” gomb feletti egérmutatóval másikon pedig néztem az eseményeket. Így hogy rosszabbak lettek nálam ugyanannyi lett a mérleg mindkét oldalán ezért a szabályaim szerint nem nyithatok.
A legutóbbi optimizmusod viszont rám is átragadt így ennek köszönhetően tovább hagytam futni a pozíciót, ezáltal többet sikerült eltenni abból a körből. Jó hogy megosztottad gondolataidat
A legutóbbi optimizmusod viszont rám is átragadt így ennek köszönhetően tovább hagytam futni a pozíciót, ezáltal többet sikerült eltenni abból a körből. Jó hogy megosztottad gondolataidat :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?