Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
grat, arra mindig lehet jó eséllyel alapozni... meg a 200 SMA visszatesztre is, ha már egyszer keresztezte.
Nálam még mindig benne van, hogy rámozdul a 200-naposra is később, de legalábbis nagyon megközelítheti. Jelenleg napi szinten 5-6 ponttal mászik feljebb a mozgó. Ehhez persze az is kellene, hogy valami bágyadt korrekciószerűség az espében is elkezdődjön végre.
Azt hittem, a 845 csak du. lesz meg. Nem gondoltam, h ilyen hamar. Mára esést nem várok. Sztem innen oldalazás jön. Most megyek strandra. 286000 Ft árfolyam nyereségből már csak kijön egy strand belépő meg egy lángos. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?