Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én szedtem már fel stoppos csajt, de nem baszás céljából, csak simán segíteni akartam. az már más kérdés, hogy szopással hálálkodtak általában. ja és a csúnyáknak sosem állok meg, szakadó esőben sem...
Hát ezt elhiszem, hogy nem fogod elfelejteni...Én is jártam hasonlóan, de engem nem akart elvinni a csaj 1 körre...Pedig nemigen ellenkeztem volna.. :)
Jah! 14 évesen első önálló vonatozásom alkalmával rossz vonatra szálltam, megbüntettek, leraktak a vonatról és még azt sem tudtam, hol vagyok, meg pénzem sem volt jegyre.
Autóstopra szántam magam, de a nem teljesen józan sofőr be akart vinni a rekettyésbe, alig bírtam elszaladni.
Felvett az úton egy anyám korabeli nő, aki hazavitt, bár teljesen más felé lett volna útja.
Re: daxdax
ma egy kis oldalazás jön sztem, majd hétfőn tovább fel kis lépésekben
Téma: DAX
because (péntek, 08:36)
Lehet, hogy 1 nappal eltolódott az oldalazás?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?