Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha olvastad volna hogy miket írt nekem akkor megértenéd miért tettem kivételt ezzel a pár szóval, de részemről itt befejeztem, további sok sikert mindenkinek. Sziasztok!
Én nem csak Lipit várom, hanem mindenkinek a meglátásait, azt, hogy Lipi segít ide mindenkinek,nem sokan vallják be, hogy játsszák a célárait, nagyon érdekes, hogy vannak itt akik meg sem szólalnak, de amikor zár a tözsde azzal jönnek, hogy milyen jó nap volt...nem szeretnék ebben nagyon belemenni, mert nincs értelme...Ja még egy dolog, ha priviben bármit, bármikor, bármiről beszélsz valakivel, AZ PRIVINEK HIVJÁK, azt jelenti nem publikus...Bocs, de muszáj volt megírnom, sok emberrel tartok kapcsolatot priviben, de soha nem írtam, hogy miről van szó...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?