Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
persze!lefényképeztem,elkűldtem nekik,látják,hogy mi a gond-továbbították is az illetékeseknek,ígérték,hogy hamarosan kijavítják!
Törölt felhasználó2012. 09. 04. 08:54
Jó reggelt, sziasztok!
Telón vagyok. Ha sikerül a 6975-ös zászlón felül maradnia, akár 7220-ig is elmehet. Ma 6950-ig illene beesnie. Ha ezt komolyabban túlteljesíti lefelé, akkor 6880-ig is lenézhet. Onnantól meg minden ismét kétesélyessé válna. (úgy érzékelem, hogy kezd egy kissé teleszaladni a töke a daxxal...)
Jóreggelt! Remélem ma már kimozdul a DAX a halálközeli kisimulástól és kicsit meglátogatja az alacsonyabb régiókat. 6960-nak már örülnék ... végre lenne valami mozgás :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?