Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Bari kifizetem a 20 pontos bukódat longban ha a héten lezavarod 6700 ra a kutyulit. És szerintem még legalább 20 ember kifizeti neked ugyanígy a 20 pontos bukódat ... neked csak tiszta haszon ha veszel longot :)
Széép, neked lassan el kellene gondolkodnod azon, hogy önéletrajzi filmet forgass.. :) 5 évet laktam Pesten, én hová jártam akkor? :) Na jó mondjuk csaj mellett nehéz elmenni ilyen helyekre....
Elhiszem, hogy kész vagy szép kis este lehetett... ;)
Tegnap felhívott egy nő, segítséget kért bizonyos dologban, rendben, intézzük… Kevés nő volt az életemben, aki igazán mély nyomot hagyott, de ő igen. A probléma megoldásának lefolyása irreleváns és nem publikálható, ezért inkább elmondom a kettőnk történetét röviden.
2009-ben ismerkedtünk meg illetve jöttünk össze. Éjfél körül meglátom őt a bárpultnál, hosszú szőke haj, erős smink, formásan telt ajkak, hibátlan szép bőr, fekete mélyen dekoltált ruha, szép lábak, úgy ahogy van mámorító, percekig csak néztem, konkrétan gyönyörködtem benne. Egyedül iszogat, ránézésre martinit, de azért megkérdezem a lányoktól, mondják igen és az ötödik körnél tart. Odamegyek, elkezdünk beszélgetni, nincs jelentősége a szavaknak, folyamat egymás szemébe nézünk és beindul az a bizonyos szavak nélküli kommunikáció. Még egy kör ital, cigaretta (akkor még lehetett). Felejteni akar. Dráma van. De már nem érdekli. Valami újra vágyik.
- Dugással? – kérdeztem.
- Nem vagyok ribanc, pedig sokan azt hiszik… szép lány, biztos könnyen kapható, megdugjuk és hoppá egy újabb strigula a falon, nem ez nem én vagyok!
- Úgy nézek ki, mint aki strigulázik?
- Nem. Úgy nézel, mint aki fel akar izgatni.
- Lehet.
Ennek az estének az lett a vége, hogy nagyon leitta magát, hazavittem és orálisan kielégített mielőtt kiszállt volna az autóból. Nem kértem. Szopni akart. Másnap felhívtam, szégyellte a történteket, mondtam nem kell, volt már ennél rosszabb is, tényleg semmi baj. Pár nap múlva elmentünk vacsorázni, addig semmi nem volt csak pár hívás, azonnal megvolt a kommunikációs összhang, állandóan nevettünk stb. Összejöttünk, csak annyit kért nem dugjam meg a barátnőit. Nem voltak elvárások, szabályok, tervek, baszogatás, egyszerűen élveztünk minden együtt töltött percet. Néhány hónapig tartott, majd elhagytam. Nem tudom miért, jó volt, szép volt, talán nem is dugtam mellette senkit komolyabban, szóval tényleg minden klappolt. A rendes nőből idő közben ribanc lett, de csak a magánéletét tekintve, így reagált rám, de ezt most nem negatívként kell érteni. Velem élte át első kalandját egy másik nővel, sosem felejtem a pillanatot amikor térdeltünk az ágyon egymással szemben, annyira készen voltunk, hogy a tudatunk valahol földkörüli pályán keringett és nézett rám a gyönyörű szemeivel, benne az izgatottság és a kíváncsiság, vegyítve az egészséges félelemmel. Csókoltam, közben szépen vezettem őt le a másik lány ölébe és annyira ügyesen ráérzett, hogy az hihetetlen. Fantasztikus szexuális kalandjaink voltak, meg merem kockáztatni, hogy ő volt életem legkomolyabb nője ilyen téren, de minimum toplistás. Vége lett. Kapott búcsú ajándékot, egy nyakláncot medállal, rajta pedig egy szöveg, azóta is hordja.
Miután szétmentünk azért találkozgattunk, általában dugtunk is. Kicsit elrontottam úgy érzem, vagy legalább is saját képemre formáltam, ami valahol rémisztő. Rémisztő volt szembesülni ezzel… Tegnap este megoldottuk a problémáját, aztán nála kötöttem ki. Iszogattunk, az ölembe ült, még mindig nagyon finom, folyamat rázott a hideg, ahogy haladt felfele a kezem a combján, félelmetes szexuális reakciót váltottunk ki egymásból. Majd reggel hamar ki lettem baszva az ágyból, ő korán megy dolgozni, miattam így is 1 órát késik, menni kell. Enyhén csapzottan megyek le az autóhoz, ingem gyűrött, arcom is, cigi a számban, napszemüveg, készen vagyok. Finom volt.
Jaja kb így gondolom én is.. :)Lehet, hogy most innen 90 környékéről fordul lesz benne egy fel kör de valahogy longra nem merek játszani pedig azt kellene...
Szerintem pedig eléggé igen...Hidd el ha a dax azon a szinten lenne ahol a mostani gazdasági helyzet indokolná akár daxban akár SP ben lenne qu3 meg eu kötvény vásárlás szépen....
Túl van hypolva az indexek szerepe. A politikusokat főleg a gazdaság helyzete és a finanszirozás érdekli, a (tőzsde) indexek épp aktuális állapota (amig a megingásuk nem zár nagyobb turbulenciákkal) nem...
Ezt én is tudom, azért írtam így, manapság 20 pontos esés a daxban már soknak számít sajnos...Én legalább 6-700 pontosat tartanék reálisnak az talán tükrözné a gazdasági helyzetet, csak szerintem nem akarnak több lóvét égetni egy esetleges kötvény vásárlás sorozat megindításával, mesterségesen fenntartani az indexeket még mindig olcsóbb szvsz...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?