Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mondtam múlt héten is,hogy előbb várunk,azért nem történik semmi,majd a hír után meg azért,mert nem tudják,hogy a hír melyik olvasatát vegyék elő.nem véletlenül tesznek olyan nyilatkozatokat-a szóbeli intervenció nem kerül sokba
Ez azért marha jó .... Múlt héten azért nem történt semmi, mert mindenki várta a pénteket meg Börnit! Elmondta Börni a mondandóját kicsit rángatóztunk majd nem történt semmi...
Ma azér nincs semmi, mer mindenki várja Drághit! Majd kicsit rángatózunk ismét.. majd nem fog történni semmi sem..
Holnaptól vajon kire/mire fogunk várni?
Csütörtökre?? a kamatdöntésre? Vagy mire..Van egy érzésem, hogy megin egész héten itt fogunk szarakodni a 6900-7050es sávban...
Ja ha nagyon szigorúan jelölöm ki akkor 750-770 környékéről kellENE majd visszapattannia (ettől lejjebb mehet, de fentebbről nem illenék fordulnia) --> feltéve HA vissza akar egyáltalán még egy új csúcsot építeni. Ebben már nem vagyok annyira biztos a magam részéről.
Ez meg annyira SZVSZ hogy inkább vegyétek úgy hog be sem írtam.
Mindig félek feltenni bármit is amikor nincsenek itt a grafikongéniuszaink, mert akkor van aki sos-ben kijavít hogy phalliszkuszmadarusz vagyok és higgadjak, de most azért csak megosztanám mire számítaNÉK, ha nem fosnék attól hogy Drágira borul a viharba az egész.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?