Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát nem tudom, nekem még mindig úgy tűnik, hogy megveszik ha egy kicsit elindul le...Már 20 pontot uppolt 9 től megint....Azt hiszem ma ágyban maradok és kipihenem a múlt hetet...Szétment a kezem, a kőműves kalapácstól, favágástól lapátolástól...Annyit dolgoztam a múlt héten mint egész évben sem.. :)
Sziasztok Fiúk, Lányok! Még csak 10 hozzászólást olvastam vissza, de már nevetek. :D
Jhonny üdv újra itt! :)
Ami a DAX-ot illeti: tetszett az éjszaka kijelölt irány (lefele), szeretnék keresni végre a shortjaimmal. Itt a szeptember, az eddigiekhez képest nagyobb volára számítok.
ehhh...max a lányait csinálom meg, egyszerre :) nem volt semmi extra, ma reggel valami kibaszott korán kelő csaj mellett ébredtem, konkrétan kibasztak az ágyból, faszkivan, már 8kor itt voltam...
Ne már, ez így nem jó. Szólj a párodnak, hogy előbb én megdugom a szöszit, utána intézhet neki amit csak akar. Aztán velem meg baráti viszonyban marad majd az esemény után.
:):):):) Nem semmi,zajlanak az események rendesen.. :)
Törölt felhasználó2012. 09. 03. 08:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Wana,
Nem tudom, hogy olvastad-e a postot, és látod-e már hogy, mit, miért gondolok elképzelhetőnek az aranynál.
Nekem nagyon fontosak a csatornák, ez esetben a korrekciós csatorna (ezt máshogy kell húzni, mint az Elliott csatornát)
Nincs bennem "bias", de eddig a PA korrekciós alakzat jegyeit hordozza. Y of (X) hullám is ezen jellemzőknek felel meg, amíg ez nem változik, addig én is maradok ennél az elképzelésnél.
A hétvégén nem tudtam linkelni magát az augusztus 23-ai postot, most berakom, hátha érdekel valakit:link
A bejegyzéshez annyit hozzátennék, hogy az eu-ban szerintem készen lehet az (a) of [y] hullám és lassan megkezdjük (b) of [y]. A pénteki bika csúzli szépet szólt, az elsődleges kritikus szint hullámosan 1.248-ra emelkedett. Majd ha lesz időm ezt is frissíteni fogom.
Ja, ne is mondd, de látom sok minden nem történt,megint épp 7000 alatt vagyunk...Már sose lesz a dax 6600 alatt? :) Mi lesz így a szöszivel? :) A párom már kezd intézkedni neki pasi ügyben szóval húzz bele.. :)
Jaj Jhony hát miről maradtál le! Kiderült a smithron-nak van 2 lánya, állítólag olyanok, hogy nagyon szuper - mondja ő. Persze nem akarja a közelembe engedni őket, de kitaláltuk átmegyünk vacsorázni a Viasszal. Azóta nem is írt nekem :D
Na meg jött ide egy új csajszi, szőkeciklon, azt mondja férjnél van, de tudja, hogy engem ez nem zavar. Hát nem imádni való? :)
Na baszki jó szar heted lehetett, vakolás b+ aztán 1 hétig nem vagy a piacon...áhhh... na mindegy, örülünk, hogy vissza tértél, lesz mit pótolnod!
Viasznak is jó reggelt, gondolom másnapos :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?