(#53740) Re: Új hús a piacon
Értékelés: -1
előzmény (#53739: ele67) | válasz erre | Tegnap, 17:52
daytradelek, de long iranyba....illetve gap strategia az mehet shortban is lasd ma spx....illetve ha ugy jon ki akkor nyitoarvisszateszt, az i lehet short...ma long volt spx azt is megcsinalta....dax az joval kuszabb, de ha megy akkor dinamikusabb....azt hogy mar ma atuti a 7k-t nem gondoltam,de azert tette mert sokan nem gondoltak :)
e-shark
Jelzés a moderátornak
#53733) Re: Új hús a piacon
előzmény (#53732: e-shark) | válasz erre | Tegnap, 17:42
csak kerdes szamomra h ha eroteljesen long van a piacon akkor miert akar mindenki shortolni ?? nem erdemesebb a trenddel menni ??
e-shark
Jelzés a moderátornak
(#53715) Re: Új hús a piacon
előzmény (#53712: Hathor) | válasz erre | Tegnap, 17:27
en tudom mit jelent ez a gyertyakombo...nekem nem magyarazd, az egyik legerosebb longos :)
e-shark
Jelzés a moderátornak
Gyorsan megváltozott a "Napos trendetek" cca 2 kereskedési óra alatt!!
Szánalom!
előzmény (#53739: ele67) | válasz erre | Tegnap, 17:52
daytradelek, de long iranyba....illetve gap strategia az mehet shortban is lasd ma spx....illetve ha ugy jon ki akkor nyitoarvisszateszt, az i lehet short...ma long volt spx azt is megcsinalta....dax az joval kuszabb, de ha megy akkor dinamikusabb....azt hogy mar ma atuti a 7k-t nem gondoltam,de azert tette mert sokan nem gondoltak :)
e-shark
Jelzés a moderátornak
#53733) Re: Új hús a piacon
előzmény (#53732: e-shark) | válasz erre | Tegnap, 17:42
csak kerdes szamomra h ha eroteljesen long van a piacon akkor miert akar mindenki shortolni ?? nem erdemesebb a trenddel menni ??
e-shark
Jelzés a moderátornak
(#53715) Re: Új hús a piacon
előzmény (#53712: Hathor) | válasz erre | Tegnap, 17:27
en tudom mit jelent ez a gyertyakombo...nekem nem magyarazd, az egyik legerosebb longos :)
e-shark
Jelzés a moderátornak
Gyorsan megváltozott a "Napos trendetek" cca 2 kereskedési óra alatt!!
Szánalom!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?