Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szerintem ez a nagy longvárás azért túlzás.
igaz hogy én is longolom max péntekig 7080-ig kb. illetve shortolom is nehezen hiszem el hogy konkrétum nélkül képes tovább vánszorogni. én csak szenvedést látok. jackson pedig szerintem egyértelmű csalódás lesz hiszen semmi konkrétum nem fog elhangozni ezzel kapcsolatban. szeptemberben jönnek a nagybüfik és mire kettőt pislantasz 6900 alá is nyomják.
Azért Téged sem kell félteni... Nagy szerencse, hogy nincs bicska a zsebemben, mert biztos kinyílna a fellengzős stílusodtól... Az eredmények Lipit igazolják: nem kevés pénzt, tudást köszönhetek/köszönhetünk Neki...
De most már tényleg zárjuk le a témát és koncentráljunk a DAX-ra!
ebből a mai felfelé körből még nekem hiányzik a 4. és az 5. Ha így lesz kb. innen le kéne jönnie 1.251-ig, majd fel, ideálisan egy újabb lokális csúcsra. Én ma erre játszom, nálam után dől el merre az arra ;)
bocs, de nem tudok mit kezdeni azzal ha belemkotnek reggel koran es meg nekem kene bocsanatot kerni...egyetlen hozzaszolast sem cimeztek neki emlekezeteim szerint tegnap....megis mivel kezdi a napot h belemkot, megspekelve azzal h odateszi a vegere h: szanalom...
(4) megnyúlt ötödik hullám 2. alhullámáig visszajöhet, stop húzva 1.2498-ra...ideális vége nekem 1.255 lenne, potya tp azért berakva 1.26-ra (nem hiszem, hogy ez ma odáig felmenne)
vagy a [4] ért ma véget és [5]. hullámot megkezdtük, vagy (B) of [4]-ban vagyunk...
Ok! Maradj aktív tag, csak egy kicsit több alázattal... Viszont, ha elüldözöd Lipit, aki baromi sokat segít nekünk, akkor persona non grata leszel itt... Comprende?
Nem vita, pusztán érdeklődés volt, talán más is elsajátítja a remek "stragédiád"!
Látom nem megy, rendben.... remélem a "vki-k" ezt megfelelően kompenzálják a figyelmükkel!
Lö pá..
PS: Elért eredményről én már számolhatok, Téged még nem láttalak induló-érkező célt (sem) írni.
No comment!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?