Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
akkor azert megy lefele az spx...nem ertettem...igy mar ertheto....nyitasra az spx beerhet a buvos 4 pont ala....4 pont alatti res-nel mar 60 szazaleknal is nagyobb esellyel tolti be a rest...szval ott mar erdemes shortban gondolkozni....
"Ezen a charton kedden van a csúcs egy hullócsillaggal, szerdán egy test nélküli doji, csütörtökön egy nagy piros gyertya és pénteken egy zöld doji.
Ilyen gyertyaalakzatot (csúcs után mindössze EGY eső gyertya) nem sűrűn látni EZEN a charton, legutóbb 2010. január 10-ét követően alakult ki hasonló alakzat. Akkor az esés 61.8 fibójáig korrigált az árfolyam három napon belül.
Ha most is hasonló lenne a helyzet, akkor a napokban 7018(7045?)-ig emelkedhetne a DAX a jövő hét elején, különös tekintettel arra, hogy inverz fejvállat véltem felfedezni. "
Úgy számoltam, 45-ig mehet, de 41-nél visszapattant. Ha jól gondolom, az volt a hiba, hogy a szintjeidet nem vettem figyelembe. Vagy más hiba is volt?
hullámosan nézve ennek a felfelé hullámnak minimum 7056 ig kell mennie,de ha impulzussá alakul,akkor új csúcsra.az ágyékom teli van már azzal,hogy nincs 1 nooooooormális?? esés,és azzal,hogy pont a dax a vezető.állati sok short lehet még mindig benne ezek szerint.sajnos én is ezek számát gyarapítom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?