Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
908-on zárt a stop loss, manuális 2 pip-es követőstop. 910-re nem bírtam felhúzni, mert ugrált az árfolyam. Azért így sem rossz 897,3-ról.
Törölt felhasználó2012. 08. 24. 15:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
oh, vagy ugy. az en pucam az ilyentol fazik(- tehat short) megegtem daxban ilyesmivel parszor azert is valtottam inkabb spx-re, nomeg lehetoleg nagyobb idotavokra
koszi az infot! egyebkent azt tisztan latom, h repules gazban van, de nekem ugy tunik BA (Boeing) kisse spec szitu, mert hadiparos meg egyeb kitettsegei is vannak, igy ha nincs utasszallitosdi, akkor arrol pumpoljak meg. mondjuk legi szektor korabbi valsagoknal a rendbejovesben is elen jart allitolag...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?